Post cu deodorante şi fire de păr

Fără fîsîieli. :p

De ceva vreme am început să folosesc deodorantul ăla nou de la Dove, cu hair-minimising pe el. Iar acum, câteva concluzii:

 • Miroase bine şi discret, foarte important ca să nu se ia la pumni cu parfumul.
 • Nu lasă urme pe lenjeria neagră, decât dacă faci fâs direct pe ea.
 • Ok ca durată, dar sincer, nu recomand verificarea termenului de acţiune pe pielea dv :p având în vedere încălzirea globală, evident

Acuma, asta făceau şi altele, noutatea stă în „hair-minimising „ . Am tot încercat să înţeleg cum ar funcţiona treaba asta, că cică nu inhibă creşterea firului de păr propriu-zis, ci îi slăbeşte lui rezistenţa şi consistenţa. Deci nu faci fâs cu Dove-ul ăsta nou şi îţi laşi cosmeticiana în faliment!

Nici teste pe pădurea africană de pe propria-mi piele n-am făcut, că nu-mi plac pădurile bine crescute, mă-nţelegi. Iar durerea este o chestie foarte relativă de pus în parametri.

Schimbări majore n-am văzut. Că parcă durerea a mai scăzut în intensitate… parcă. Nu ştiu dacă de vină e invenţia sau perioada ciclului în care eram (şi asta influenţează, fetele ştiu) , ori soarele de afară sau aportul de ciocolată..habar nu am.

Una peste alta, m-am gândit că nu m-aş fi tocmai bucurat să nu mai văd urmă de fir răsărit. Că doar nu punem dop şi gata, nu mai creşte nimeni!  😉

Vă ţin la curent.

Articolul anterior

Hristos a înviat!

Articolul următor

Conferinta&Concurs pentru fete

12 Comentarii

 1. Andrei Bugeac

  Bre dar ce aveti toti cu noul deodorant?

 2. Andrei, e important ca zic astia ca nu mai creste padurea atat de deasa, de te dai cu el 😀

  Nu am incercat minunea in cauza, dar suspectez ca e numai o faza de “marketing”. Sa vedem in timp si alte “testimonials” 🙂

 3. Cand am auzit la tine prima data de minunea asta de la Dave, mi-am zis ca-i musai sa incerc si eu sa vad ce stie sa faca, mai ales ca imi trebuia un deodorant nou. Numai ca ori eu am orbul gainilor ori la Cora inca nu exista. Asa ca mi-am luat altceva. 😀

 4. dojo, e campanie pe blogurile fetelor. Dar in posturi scrie fiecare ce simte… :p

  nina, habar nu am, ca nu l-am cautat pe rafturi. eu am pile 😉
  dar eu am primit doua si am folosit doar unul. pe celalalt ti-l fac cadou cu cea mai mare placere 😀

 5. E si in rafturi. Eu mi-am luat din cora chiar vinerea trecuta unul nature fresh(miroase tare dragut si subtil). Ori sunt eu f usor de sugestionat ori deja parca functioneaza:))

 6. Adica, cum s-ar zice, m-am scos…. 🙂
  Multumesc!

 7. Atat am citit despre acest deodorant ca nu il voi achizitiona niciodata clar.
  Prea bagat pe gat!

 8. Am folosit si Dove si alte produse cosmetice care cica te ajuta la epilare… cert e ca vreo diferenta fata de normal nu am vazut.

  Oricum mi se rareste si ma doare mai putin de cat timp folosesc epilatorul/ceara.

  Iar la subbrat eu n-am avut niciodata probleme cu durerea.

  Dar alte produse de la Dove sunt foarte bune.

 9. Miruna, tu poţi întreba pe cineva de la Dove dacă în Craiova se găseşte în vreun magazin, chestia asta minune?

 10. Ana-Maria, eu nu am lucrat direct cu reprezentantii Dove, dar, din moment ce s-au bagat pe reteaua hypermarketurilor, ma gandesc ca ar trebui sa fie.. in ceva Real, Carrefour, Cora? Nu stiu ce aveti in Craiova, noi, in Sibiu, de exemplu, nu avem Cora.

 11. Noi avem Real, Metro, Kaufland, Billa, Selgros şi Pic. În Selgros, Pic, Real şi Kaufland nu e de găsit, rămâne de căutat în restul magazinelor. Mersi mult.

 12. uf, nu ştiu ce să zic… :-??

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.370 s