Wp 2.7 îmi scoate peri albi

Am auzit şi păreri pro şi contra, pe mine însă mă chinuie rău. Mi-e dor de varianta anterioară.

 • Multe comentarii intră în moderare, şi nu de la oameni care sunt la primul lor comentariu.
 • Când fac click pe comments, unde îmi arată care sunt “pending”, mi le afişează pe toate (later edit: pe toate toate, cu cele aprobate cu tot. Poftiţi de vă serviţi.). Ca să le văd exlcusiv pe cele din moderare, mai trebuie un click.
 • Când sunt în toiul facerii unui post nou, nu am acces direct la drafts. Unde s-a dus butonul ăla cu “view drafts”?!?! Era în dreapta jos, undeva.
 • Citeam imediat după ce a apărut, că e foarte mişto să poţi răspunde fiecărui comentariu în parte. Şi la ce mă ajută, dacă răspunsul mi-l afişează tot la coada celorlalte comentarii. Din nou, clickuri în plus. Sau deloc, că nu răspunzi în felul ăsta.
 • Iar 2.7 e absolut incompatibil cu feedburnerul meu, care e într-o ceaţă totală. Una zice pe blog, alta arată pe homepage, care-o fi adevărul, naiba ştie. Oricum, atâta vreme cât nu se lasă cu scântei, e bine şi-aşa rău. Din punctul ăsta de vedere.

Undergoing MyBlogLog Verification

Articolul anterior

Caut ideal, ofer recompensă

Articolul următor

Motivaţional

20 Comentarii

 1. “Multe comentarii intră în moderare, şi nu de la oameni care sunt la primul lor comentariu.”

  Asa patesc si eu, de multe ori 🙁

 2. Cu comentariile asa este. Mie mi se pare ca se si misca in reluare. Arata totusi mai bine si e parca mai stabil. In detalii tehnice nu intru, ca nu ma stiu. Imi place asa cum e, pana o sa am probleme mai mari.

 3. Răspunsul apare jos la coadă pentru că tema ta nu este compatibilă cu WP 2.7 (Comentarii paginate și discuții).

 4. eu am singura problema, cea de la primul punct, cu comentariile care intra aiurea la moderare.

 5. Hai sa iti dau un sfat de la un om care stie

  Nu mai face updaturi la versiuni de dragu de a face update …

 6. Eu nu mai făcusem update la WP de la versiunea 2.5. Cînd a apărut 2.7 am făcut. Şi nu m-a dezamăgit că altfel mă întorceam la 2.5 imediat 🙂

  Referitor la comentariile pending nu trebuie să dai nici un click în plus. În dashboard ai modulul “Right now – At a glance”. Pe coloana dreaptă a modulului îţi afişează cîte comentarii ai în total, cîte aprobate, cîte pending şi cîte spam. Nu trebuie decît să dai clic pe cifra corespunzătoare şi te duce în categoria respectivă.

 7. pending, later edit, view drafts, feedburner, 🙂 …are you talkin’ to me ? 😛 . La a doua mana am reusit sa inteleg

 8. cred ca cea mai proasta decizie de anu trecut a fost sa-mi upgradez toate blogurile de la 2.3.3 [which was really easy to use] la 2.5 and so on… decat sa-l faca mai usor de folosit, ei incearca sa adauge chestii noi si-l complica inutil. Acum ca ai facut upgrade-u’ o sa te obisnuiesti cu el in timp 🙂

 9. Saturnianule, ai dreptate! Juhuuu! :)) la mine era minimalizat Right now ăla…
  mulţam !

 10. da-i la genunchi, mama lui de WP. avantajul meu e ca eu am pornit cu asta, habar n-am cum au fost anterioarele.

 11. pe mine ma deranjeaza ca nu ma pot loga la dashboard pe opera mobile 9.5 desi la versiunea anterioara nu erau probleme
  arata bine dar utilitatea este scazuta, e un fel de vista in comparatie cu xp 🙂

 12. maniak

  Sa inteleg ca e greu sa fi blonda..tu rezisti cu brio 🙂

 13. Problema cu comentariile nu e doar la tine. E la mai multi si e de la Akismet nicidecum de la wp. Cel putin asa stiu eu.

 14. Alinush, la mine Akismetul e dezactivat. Tocmai pentru ca imi baga SI MAI MULTE comentarii in moderare. Da’ asta dintotdeauna, nu de acuma..

 15. cea mai simpla solutie e sa treci pe o varianta mai veche. eu n-am facut upgrade de cand am trecut pe .ro si nu ma plang. cat merge, merge. iar cand n-o mai merge o sa fac si upgradeuri.

 16. Servus

  Ai o leapsa de la mine…

 17. Poti alegere oricand blogspot, MovableType sau un alt CMS … e simplu Miruna 🙂

 18. Iti afiseaza raspunsul la coada pentru ca nu e tema modificata pentru noul sistem de comentarii.

 19. Si mie imi e dor de varianta anterioara. La cateva ore dupa ce am pus noua varianta, s-a virusat blogul. Inca lucrez la asta, cum sa scap de virusii aia si sa fac sa mi se incarce pagina. E nasoala varianta asta noua.

  PS: Blondele nu sunt proaste, dar asta e mentalitatea oamenilor: daca e blonda inseamna ca nu o duce capul. Stau si ma intreb, daca femeile sunt de acord ca blondele-s mai cu gandirea limitata, de ce brunetele se vopsesc blond sau isi fac suvite blonde ? Eu cunosc o gramada..
  Oricum tu ramai cea mai desteapta blonda pe care o cunosc iar dupa tine e Elena Udrea careia ii citesc blogul desi nu ma intereseaza politica. Spor in sesiune.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 157 queries in 0.284 s