Când eram mic, voiam să mă fac…

maaaaare! :p

Eu niciodată nu mi-am dorit asta şi nici nu am realizat :p În altă ordine de idei, atât unele din comentariile postului anterior, cât şi o discuţie purtată azi la şcoală mă determină să vă pun următoarea întrebare (vreau răspunsuri haioase) Tu ce voiai să te faci, când erai mic?

Să vă spun răspunsurile colegilor mei, am râs jumătate de oră: unu’ voia să se facă musafir, altul aviator, o colegă voia mireasă, eu patroană :p Şi, în sfârşit, aveam şi o colegă care a zis că voia să se facă doctoriţă când era mică. Hm, câtă lipsă de imaginaţie! Glumesc, că dintre toţi ea e singura care îşi împlineşte visul 😀

deci?

Articolul anterior

De ce e mai avantajos să te faci medic

Articolul următor

Verdict: REGIM!

52 Comentarii

  1. Andrei

    Eu vroiam sa ma fac macara. Din pacate nu am reusit :((

  2. zuzu

    curcubeu:)
    daca radeti se supara mosu:D

  3. imi doream sa pictez si nimic mai mult 🙂 si am si terminat arte plastice, pictura. acum fac haine 🙂 sa zicem ca e cam tot pe acolo, chiar daca moda inseamna mai mult afacere 🙂 tot timpul am stiut ca nu o sa vreau sa am boss. si asta fac 😀

  4. Rares Budac

    Eu vroiam sa ma fac capitan de vas, dar se pare ca m-a lasat Basescu si fara visul asta:P

  5. eu cand eram mic vroiam sa devin comunist. as fi reusit poate, dar a venit revolutia. acum dupa rezultatul negocierilor pentru noul guvern ma gandesc ca poate mai am o sansa…

  6. Rares Budac, tu de fapt, voiai sa te faci Basescu :p

  7. geniale raspunsurile. mai vreau :)))

  8. morbo

    uneori- arhitect, in majoritatea timpului – om cu bani, nu conta de unde. dar in general mi se parea o tampenie sa fii intrebat asa ceva.
    erau insa o groaza de meserii pe care stiam ca nu vreau sa le fac.
    iar aia cu musafirul, ciudat, am un coleg care a zis-o de curand (din generatie cu tine, dar alt liceu si facultate). io am fost tolerant, ca na, partea poetica a aspiratiei, dar ailalti din birou s-au uitat cam ciudat si au ras stramb.

  9. Rares Budac

    Copila blonda, daca-s fi pentru o zi presedinte… (vezi parazitii)

  10. shtrumf

    eu vroiam sa fiu sofer de tir..ca sa vad lumea cica

  11. Păi să vedem!!! Cîntăreţ (în baie), poliţist (ce prost eram), călăreţ (să zicem că de călărie am parte într-un fel), avocat (pentru bani, da’ pe ăştia ciuciu), pilot (să mă vezi pe şosele)……şi mai sînt o grămadă. De ajuns, am ajuns bărbat şi asta în momentele mele cele mai bune. Cam nasol.

    :))

  12. Miss Happy

    balerino-cantareato-dentisto-acrobata. Toate in acelasi timp.

  13. Eu visam să devin pictor. Mi-am îndeplinit visul, numai că pictez în era web20 🙂

  14. eu voiam sa ma fac mecanic de locomotiva 🙂 pana pe la vreo 5 ani, apoi am vrut ca toti baietii sa fiu fotbalist dar nu mi-au placut manelele destul de mult… ce sa-i faci. da stiu cazuri la care domnisoare mai viseaza pana la 21 de ani impliniti sa se faca “printese”

  15. Dee

    eu visam sa devin detectiv particular B-) … :-j

  16. eu as fi vrut sa ma fac sofer de tir ;)) inca ma mai gandesc din cand in cand ca ar fi misto.. (imi place sa conduc)

  17. Hehee…buna intrebarea…eu vroiam sa fiu Iancu Jianu si/sau Mihai Viteazu

  18. Mereu am vrut sa ma fac profesoara, sa modelez mintile tinere. Pe parcurs am realizat ca intai trebuie sa ma modelez pe mine, asa ca mi-am dorit sa fiu OM. Still working on it!

  19. Florin

    Eu am fost tare nehotarat.
    Cand eram mic pitic vroiam sa fiu pilot de vanatoare :). Sa zbor cu F/A-18 Hornet, F-16 Falcon, MiG 29M, sau Su 27.
    Apoi cand am mai crescut visam sa ajung sa fac fizica teoretica sa ajung la CERN. Sau cercetare in biochimie/inginerie genetica sau imunologie. ( m-a interesat si ma fascineaza si in prezent cam tot ce e legat de fizica, chimie si biologie).
    In cele din urma am ramas la microelectronica / inginerie electronica (analog design). Best choice for me! (I hope :p)

  20. Tata fiind sofer, eu visam sa conduc ca si el camioane pe santierele patriei! Pe la vreo 14 ani, cand am plecat cu el intr-o delegatie si am facut o pana in mijlocul unui camp, in plina iarna si a trebuit sa il ajut, mi-a trecut subit aceasta dorinta. Insa pasiunea pentru masini a ramas. Asa ca am ajuns sa fac Transporturile in Poli! 😉

  21. haha..io am vrut sa ma fac arheolog. Apoi am aflat ca-s alergica la praf. Dup-aia am vrut sa ma fac veterinar. Apoi am aflat ca-s alergica la caini si pisici. Si pentru ca am mai aflat ca nu-s alergica si la rechini, ma fac avocat:))

  22. Eu vroiam sa ma fac “Doamna” – adica “doamna invatatoare” 🙂

  23. Tipa Blonda

    Eu judecatoare ca-mi placea ideea de ciocan(nu intreba!).

  24. eu voiam sa ma fac preot, stiam ca pot lua bani si dupa mort si dupa viu!

    mai tarziu am vrut pompier … :)) esti blonda, n-o sa-ntelegi

  25. Adriana

    Suna stupid,stiu,dar voiam sa devin medic.cu prietena mea cea mai buna aveam genti umplute cu pense,masti,seringi de plastic,stetoscoape si ne jucam de-a operatiile.da,sunt studenta la mg,e ceea ce am simtit ca trebuie sa fac.prietena mea,la fel.mi s-a-mplinit visul?:p

  26. Eu am vrut sa ma fac politista. Nu m-am facut, dar spiritul justitiar a ramas. Si una din fetelele mele ( cealalta :D) vrea sa se faca cand o sa fie mare ” doamna” . Nu doamna invatatoare sau profesoara, doar doamna( ii plac la maxim pantofii cu toc)

  27. mo

    naturalist.. si.. intr-un twist bizar… :))))

  28. elena

    Mai intai doctorita, apoi invatatoare, apoi parasutista si nu in ultimul rand soldat :d

    Noroc ca, intre timp, m-am reorientat :)).

  29. Io-mi doream s-ajung nuntas si tremura carnea pe mine de bucurie cind se-arata nunta la orizontul cercului de cunoscuti.

  30. Ela

    vanzareatza !!!

    ” ” aveam licenta poetica :))

  31. Florin

    @elena

    E foarte bine ca te-ai reorientat profesional si nu ai ales “drumul” parasutismului.

    Cel putin in Bucuresti aveai foarte foarte multa concurenta. 🙂 E plin de parasutiste.

    Imi pare rau, chiar nu m-am putut abtine! 🙂

  32. Cand eram mica voiam sa devin cand ma fac mare “tunzatoare de par”! :)) Adica, daca pana acum 5-6 ani ani ma tundeam singura, visul meu e ca pe jumatate implinit, numai ca… altceva sunt azi si nici pe departe vreun punct comun cu ce vroiam la 5 ani! 🙂
    O zi buna sa ai!
    🙂

  33. Hmm… In ordine cronologica balerina, pianista, copywriter (in clasa a III a), arheolog (a VIa), actrita, avocat (printr-a VIIIa), actrita, secret service (a IXa, sa vad lumea si sa tes intrigi), dupa care am aflat ca pot sa iti interzica sa mergi in concediu cand vrei unde vrei asa ca am revenit la avocat, m-am mai gandit o data la actorie (a XIa), mi-au zis ca ori mor de foame ori trebuie sa cunosc in sens biblic tot ATF-ul, asa ca am facut psihologie, dupa care comunicare, dar m-am angajat in training, dupa care in PR, dupa care iar in training, iar acum daca ma intrebi ce fac iti zic ca scriu si ii invat pe oameni chestii, daca ma intrebi ce sunt, inca nu stiu ce sa raspund 🙂

  34. eu vroiam sa ma fac licurici, haha

  35. JD

    Cand eram mica voiam “sa ma fac trei chestii”. Doua dintre ele le fac.
    Profesor de Karate nu cred ca mai am sanse sa ajung vreodata!

  36. Pai sa le luam pe rand : Indian Soldat Aviator (ca sa ating astea imi cumparasem avioane soldatei etc am fost si la c;lubu aeronautic sa construiesc machete 🙂 ) Fotbalist (junior Hloria Bz 1 an 🙂 ) Pensionar (asta iam zis la invatatoare) Un om bogat (still working on this one 🙂 )

  37. eu cand eram mica vroiam sa ma fac mare…si acum ca sunt mare, parca as vrea sa ma fac mica la loc…

  38. Eu vroiam sa fiu Schwarzenegger, numai ca intre timp am realizat si eu ca ala are ceva ce eu nu o sa am niciodata :)) si m-am reprofilat pe prezentatoare TV. In spatele blocului eu eram singura Anreea Marin, restul erau fake-uri :))

  39. Parintii nu ma intrebau niciodata in public asa ceva, de jena, pt ca raspunsul meu triumfator era: calareata! 😀

  40. Eu vroiam sa ma fac nevasta preotului. Pentru ca de fiecare data cand mergeam cu bunica si cu prietenele ei in vizita la “preoteasa” se faceau pregatiri cu 3 zile inainte si primea o multime de bunatati. :))

  41. Eu vroiam sa ma fac Dr Quinn pana la prima penicilina pe care am simtit-o…apoi , m-a lovit brusc dorinta sa ma fac “biletista” . Asta fiind taxatoarea de pe autobuz…don`t ask :))

  42. ruckssa

    eu vroiam sa ma fac haiduc…:)) cand am aflat ca nu pot am zis ca vreau “macar calaretz” :))

  43. În ordine cronologică: educatoare, doctoriţă, învăţătoare, medic veterinar, profesoară. În prezent am grijă de ce îmi doream , aşa că sunt la un liceu pedagogic, aştept cu nerăbdare să termin şi să fiu profesoară, sau să lucrez în domeniul psihologiei. De medicină mi s-a scârbit şi mi s-au cam dus toate visurile, în momentul în care am văzut ce trebuie să faci pe la practică. Totuşi, am în cap o postliceală de asistente, ceva de genul, dar mai am un an şi jumătate de hotărât şi răzgândit:))

  44. cât mă pot distra răspunsurile! e incredibil cum poate percepe mintea unui copil lucrurile. supertare!

  45. alexa

    Eu visam sa fiu dansatoare de lambada.. 😀

  46. Gigione

    Hmmm … clar visam sa ajung un erou. Bine, nu-i problema, ca inca mai visez … dar intre timp ma scolesc in materie de producerea/transportul/distributia energiei electrice, iar 8 ore pe zi din timpul meu liber le dedicam activitatii de inspector asigurari la o societate de asigurare-reasigurare. Asta pana mai acum vre-o 4 luni, pana sa intru in concediu :p. Carevasazica, din tot ce-am vazut/incercat pana acum … tot erou vreau sa fiu.

  47. Leo

    gandac de bucatarie >:)

  48. Roby

    cand eram mica vroiam sa ma fac… sexy :)))…. dar uite ca n-am ajuns,asta e acum!

  49. corina

    eu cand eram mica vroiam sa ma fac invatatoare, profa de franceza, erau mai multe dar nu le mai tin minte. Acum ca sunt mare:P nu f mare (23) am terminat facultatea de stiinte economice(contabilitate), sunt la masterat(administrarea afacerilor) si lucrez ca si gestionara la o multinationala. am cei mai tari colegi, cel mai bun loc de munca, cel mai lejer program, nu si cei mai multi bani:P dar sunt foarte multumita. deci nu tot ce vrem sa fim cand suntem mici devine si realitate dar intre timp descoperim ca se poate sa fi si altceva si sa fi fericit:) asta va doresc si voua

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 230 queries in 0.579 s