Guiţ! Guiţ!

Ştiţi noua culoare politică a trupei Vama, care lansează şi susţine un candidat la alegerile astea care nici nu ştiu (eu) când sunt?!

Pe scurt, ideea e următoarea: Tudor a făcut un teasing pe blogul lui în legătură cu sprijinul pe care o să-l acorde trupa unui politician, a anunţat o conferinţă de presă, au urmat reacţiile, s-a aruncat cu ouă si roşii, s-au spus verzi şi uscate, făcute cu ou şi oţet. În fine, lumea a reacţionat, prea-puştoaicele n-au dormit nopţile, şi-au ros unghiile, şi-au făcut gânduri (ceea ce – în principiu e bine – dar nu întotdeauna, de bine :p). În fine, luni, apar ăştia cu un porc adevărat în braţe, cică

Membru al Asociatiei Porcii fara Limite, fiind expresia curentului politic de stanga imprejur si avand un program axat pe doctrina ingrasarii in ajun, porcul isi asuma promovarea democratiei, cat si dezvoltarea personala in greutate, in functie si mai ales in bani. Mesajul electoral al porcului este Eu cu mine traim bine.

Momentul marchează lansarea acestei melodii şi a unui fel de alizeu în jurul ei. (comunicatul oficial aici)

Trebuie să recunoaştem că nu ne-am aşteptat. Trebuie să recunoaştem că România nu a mai văzut aşa ceva. Trebuie să recunoaştem că întreaga echipă care a lucrat la idee merită aplauze. Acuma, dacă şi porcul merită voturile noastre, rămâne de văzut… Cert e că, decât să dăm votul oricui, nu mai bine, unui porc adevărat?! ;)))

Sustin Porcu Parlamentar

p.s. menţionez că blondele îşi păstrează neutralitatea în campania electorală. Am zis neutralitatea, mă iertaţi, indiferenţa, ignoranţa. Din partea mea, delete şi sănătate.

Articolul anterior

Atentie, Sofer de Rabla!

Articolul următor

Caterinca electorală merge mai departe

11 Comentarii

 1. Poti sa iti pregatesti buletinul de vot…mai e o saptamana 🙂 Cat despre porci , avem destui , cotet o sa inceapa de acum sa isi faca fiecare 😉

 2. Haha:)) yo inca il astept pe stimatul porc sa-l vad pe afise electorale, in intersectii, la semafoare, in talk-show-uri electorale, ca pana acum a fost chiar retras in cursa ciolanului parlamentar. Vreau mai mult elan!! Vreau sa prinda aripioare! ca ne-am saturat sa vedem lucrurile terminate cand o zbura porcu’:))

 3. ahahahaha 🙂 dar cu scroafa (parlamentara) cum ramane?

 4. deci babyracy, am ezitat putin sa dau send si mi-au luat inainte cu cateva secunde 🙂

 5. Sustin si ader la neutralitatea blondelor 🙂

 6. votati porcul – super alegere

 7. Parca seamana cu Bula al meu… Parca…

 8. Macar daca votezi porcul stii la ce sa te astepti. Ca doar el nu se straduieste sa schimbe nici macar aparentele…

 9. offtopic: 1. “Barbatii se sperie”… si Blondele gandesc
  2. “Tata taie porcul”… si Blondele gandesc
  – daca pentru prima varianta interpretarile sunt amuzante de la simpla citire a textului, la a doua varianta am o nelamurire: la ce se gandesc blondele cand tata taie porcul?

 10. adi popa

  Porcul lui Chirila nu este o idee noua. Porcul ca animal politic isi trage radacinile din satira lui George Orwell, ” Ferma Animalelor”, unde acestia erau considerate cele mai inteligente animale: liber-cugetatoare, cu gandire explicit marxista (Old Major), pline de initiativa, cu discurs electrizant si carisma (Snowball) sau versatili si insetati de putere, cu tendinte dictatoriale (Napoleon ). Asocierea intre porc si omul politic nu este intamplatoare: traiesc in mizerii si sunt mancatori de cacat, vorba lui Dinescu. Porc = om politic; porcarii = legi organice, ordonante, hotarari perverse; porcisme = aforisme politice, gen’ din bula demnitarului’ din Catzavencu.
  Din porc de lapte, dragalas, ajunge porc de carne pe mesele romanilor in prag de Craciun, pasarea cea mai iubita in Ardeal, iar daca ia drumul politicii se ingrasa prin nesimtire.
  De ce as vota porcul? De ce sa nu-i taiem pe toti de Craciun? Doar pe Ceausescu l-am terminat deja. N-a mai ramas nici un os din el.
  Ii taiem pe toti si se rezolva si criza financiara!

 11. Piesa e veche

  Votu parca e pe 30
  Eu nu ma duc dar o sa fie destui terminati care o sa se duca …

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 142 queries in 0.530 s