Maşina visurilor noastre

Încă o leapşă pentru blonde, de pe d1sco blog: cică mă provoacă la visare (asta nu e greu) în domeniul auto. La visare la sute de mii de euro, de fapt.

Prima precizare e că indiferent cât de mercedes ori cât de ferarri ar fi viitoarele mele maşini, NRL-ul rămâne prietenul ăla care la nevoie te duce la meditaţii când plouă iar seara într-un club cu pretenţii, iar cea mai frumoasă maşină din lume nu va avea vreodată concurenţă. Fiindcă e mai mult decât o maşină, e o bucurie. De Crăciun, am găsit sub brad cheia migălos împachetată în zeci de cutii şi, în curte, maşina. Nu avusesem nici cea mai mică bănuială, nici cel mai modest vis la un Tico de mâna a doua, au făcut ai mei o lucrătură de profesionişti. Iar cadoul lor e dincolo de roţi, volan şi motor. Cadoul în sine e o cheie care mi-a deschis multe drumuri. Deci, asta e maşina la care nici măcar să visez nu am îndrăznit!

Sincer, nu ştiu să răspund la această leapşă. Habar n-am de ce. Maşinuţa ideală pentru mine e conturată oarecum, dar deloc definită. Ar fi mică şi cochetă, cu forţă în cai şi personalitate în trafic. Mică pentru a se strecura uşor printre bolizi şi cochetă pentru că asta ar deosebi-o pe şosea. Fiindcă întotdeauna, între o maşină haioasă şi un jeepan supărat, mie mi se va potrivi prima. Pe cealaltă o las celor care vor să trezească ciudă în curţile vecinilor şi aritmii periodice în carotidele rudelor.

Şi dacă ar fi să-mi aleg una, cu siguranţă ar prima criteriul funcţionalităţii în raport cu nevoile mele şi nu lăţimea roţilor. Nu mi-aş alege maşina trăgând mai-nainte cu ochiul la omologul de la firma concurentă. Dar am tras cu ochiul pe flickr şi asta mi-a plăcut.

Leapşa merge mai departe musai la Nosfer (care tocmai şi-a achiziţionat un “modest” exemplar, să aibă grijă de el! ) şi la oricine mai doreşte să îmi arate o maşină a visurilor! 🙂 Căci o femeie, o viaţă se tooooot miră de maşini…

p.s. Vă rog să lăsaţi doar un comentariu ca să adaug linkul.

Articolul anterior

La Sibiu se lasă cu chef. Invitaţie.

Articolul următor

Iubirea-i peste tot

3 Comentarii

  1. Dragostea vietii mele BMW

    Dar Mercedes S Guard pt cand o sa ajung multi milionar 🙂

    PS : Leapsele astea mi se pare copilaresti

  2. love them or skip them :o)

  3. fara dubiu, Mercedes SLR 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.387 s