Chemarea naturii

Dă-i pastile anticoncepţionale românului şi şi le va introduce în vagin. Dă-i perle de bronzat şi şi le va administra oral. Dă-i hârtie igienică Zewa şi-o va păstra pentru musafiri. Trimite-l în călătorie şi se va uşura în cucuruz. Dă-i civilizaţie şi se va p*şa pe ea. Luaţi de vă minunaţi: Lecţii de viaţă!

Ştiţi parcurile alea special amenajate pentru copliaşi, cu hinte, huţa-huţa, leagăne, topogane, nisip, găletuşe şi lopăţele. Ingredientul principal: Kinderii. Mulţi, coloraţi, veseli şi jucăuşi. Părinţi şi bunici pe bănci, un nene cu popcorn de vânzare, nici că ţi-ai putea dori altceva. Ăştia micii agitaţi (dar nu gălăgioşi, nu-mi explic de ce 😛 ), se căţărau care pe unde, se trânteau în nispip, îşi băgau mâinile în gură, aşa ca toţi kinderii când prind o după-masă-n aer liber.

Buuuun, da’ ce te faci, când îl trece pişulică pe al tău prunc, mare problemă, bat-o vina. E drept, că vezica noastră urinară dă primul semnal de alarmă, când încă mai poate duce aproape încă pe-atâta volum, da’ asta ştie bunicu’ eventual. Explică-i pruncului, de poţi! Iar românului îi poţi explica multe, că el tot nu va pricepe mare lucru.

Iar regula tuturor copiilor pământului: orice verificare se face punând mâna şi băgând în guriţă! Ceea ce a făcut şi copila din poveste. Scârbos!

p.s. Apropo de ce ziceam, se căţărau care pe unde, se trânteau în nispip, îşi băgau mâinile în gură, aşa ca toţi kinderii.. Să nu aveţi impresia că era singurul copil din parc.

Articolul anterior

Unele amintiri nu se aruncă la gunoi

Articolul următor

Scrie fără cască…de voie, de nevoie

6 Comentarii

 1. :)) si erau toaletele chiar aproape. da’ na… chemarea naturii a fost prea puternica pentru a fi stapanita.

  PS: tot gresesc suma aia de la spam si-mi ies fire albe 🙁

 2. Andrei Bugeac

  suma de la spam e pentru a pastra crescut nivelul de civilizatie al cititorilor site-ului nu?

 3. Eu nu vad nici o problema e un copilash mic asa ca …. nuj ce pretentii poti avea ..

 4. Vorb-aia “I like kids, but I can’t eat a whole one” 😀

 5. Dea

  Nu era singurul, ca mai aveai si tu unul pe langa tine :P.

 6. Helly

  si ce daca e copil mic..il duci la baie inainte sa-l duci in parc, si eviti astfel de neplaceri:P pe de alta parte, sunt convins ca si domnul din imagine face la fel prin tufisuri, colturi etc. atunci cand mama natura il cheama..si nu e de mirare ca face asa ca doar si tatal lui , la randul sau, il invata sa-si faca odinioara nevoile prin parcuri.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.158 s