Buruienile cresc şi în politică

De dimineaţă, deschid TVul, ştiri.

Nu pricep eu mare lucru din zona politicii, nici nu am susţinut vreodată altceva, dar azi de dimineaţă, ştirile m-au distrat ca o comedie proastă. Nici nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău. Auzi aici, au mai inventat ăstia o instituţie: Agenţia de Integritate. =))) Ce am mai râs! Mie îmi sună ca Integrarea în Absolut. Ambele promit adevăruri adânci. Prima, adânc îngropate în rahat. A doua, nu au arătat la ştiri.

Şi ia cuvântul o tanti cu coafură de vânzătoare de complex comunist, deputat independent chipurile, pe numele ei de duduie vopsită Daniela Buruiană. Care a fost tare simpatică într-un fel, prin ceea ce spunea mai ales, că prea multe acorduri între subiect şi predicat nu i-au ieşit. Cică, în optişpe ani de carieră, are o vilă pe credit şi o maşină în leasing. În rest, nu are nimic. Nimic pe numele ei de buruiană, care parazitează statul ăsta nenorocit şi consumă oxigenul ameninţat de poluare.

Lista personajelor caragialiene continuă cu un nene numit Budălău. Pardon, Bădălău, m-am încurcat în taste. Cum s-a încurcat şi el în poveşti referitoare la cele câteva hectare de teren achiziţionate la fabulosul preţ de doişpe mii de euro. Mereu am zis că doar oamenii deştepţi ştiu să mintă.

 Bun, deci Caragiale’s still alive or is it just me?

Articolul anterior

Poliţia Română se ţine de glume

Articolul următor

Blogurile româneşti acum 2 ani

5 Comentarii

 1. E coruptie, Miruna 🙂 .

  Si faptul ca ne insulta inteligenta. Cand agramatii astia ajung sa dicteze in Romania, solutia e doar sa schimbam tara.

  Sau, mai bine, sa inchidem televizorul 😀 .

 2. Dea

  Eu ti-am zis ca nu ma mai uit la tv…Ce-i aia? 🙂

 3. @dea: n-ai pierdut nimic..

 4. Caragiale trebuie reinventat, dar nu de astfel de personaje…
  o zi minunata iti doresc

 5. E mai alive ca niciodata! Geniala lui muza i-a zis intr-o seara, in timp ce fuma iarba (muza fuma). “Pamfleteaza mosule politicienii! Asa, scrierile tale o sa fie mereu hituri de heavy rotation!”

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 134 queries in 0.126 s