Atenţie -Radar în asfalt la intrarea în Sibiu dinspre Sebeş

Acum am aterizat acasă.
La zece jumătate am pornit din Cluj. Şi era sară!
Atâta m-am lălăit, mi-am pierdut cheile printre rochii şi capu’ printre nori. În fine, bine că am ajuns, că săracii ai mei cred că şi-au zis toate rugăciunile până m-au văzut la poartă.

În semn de bun venit, ce să vezi, la intrarea în Sibiu trec peste un radar ca cel de care vorbeam acum câteva zile. Se pare că ne-am modernizat şi noi.
Nu eram eu în mare ilegalitate, că la 00.31 treceam prin Miercurea Sibiului unde stăteau cloţanii la înhăţat, de mi-am dat seama că ăştia umblă şi cu noaptea-n cap (o să ziceţi, care cap, şi nu prea am argumente să vă contrazic).
Dragă, da’ voi n-aveţi casă, masă?! Ori vreo nevastă nemulţumită că lipsiţi nopţile şi nişte plozi de păzit?

(Pe de altă parte, foarte bine că stau pe marginea şoselei, că sunt câţiva nebuni care trec cu suta prin sate. Eu ştiu că faci cu nervii şi dai în bâlbâieli câte sate pot exista în ţara asta, dar când ai 100km/h şi dai peste careva, l-ai omorât direct. Când ai 50km/h, eventual îi rupi toate mâinile şi toate picioarele, da’ măcar îl laşi în viaţă. Şi tu îţi faci numa’ concediu de odihnă în Aiud la răcoare, şi nu toţi următorii cinci ani ai tinereţii.

-Okay să stea, dar să nu stea la pândă. Fără tufişuri ori radare-surpriză, vă rog.)

Articolul anterior

Se poate ca CDplayer-ul meu să fie sensibil la antiradarele altora?

Articolul următor

Gura mică şi mâinile la spate! Şi bloggerii merg la închisoare

7 Comentarii

 1. Ahilosu

  am vazut poza cu acel radar, dar mi se pare dubios ca ala poate detecta exact viteza cu care mergi. Esti tu sigura ca asta e? 🙂

 2. tudor

  daca te uiti bine prin asfaltul din sibiu in zona dumbrava vei vedea la toate intersectiile mari “santuri” dinastea in astfalt. nu cred ca sunt radare. mai mult, sunt aproape sigur ca este un sistem de “numerotare” a masinilor care sa spuna intensitatea traficului la diferite ore asa incat sa se poata implementa semafoarele “inteligente”.
  Eticheta(mea)

 3. o blonda cazuta... pe ganduri

  @ahilosu: maih, asa am citit pe net. Dar , vezi tu, pe net poate orice blond/a sa scrie orice. Deci, daca mint ei, mint si eu :-??

  @ tudor: fie-ti degetele aurite!

 4. shmirtzic

  am sunat la politia rutiera cluj, ca mi se parea un subiect destul de bun. din pacate, n-au auzit de astfel de radare pe acolo. s-au pus pe cluj-huedin radare fixe, dar la vedere, nu în asfalt. so, chill!

 5. o blonda cazuta... pe ganduri

  Pfai, mint femeile astea de ingheata apele! :-??

  @gheghe: radu a confirmat intr-un comment la primu post despre radare, si, sincer, in el am mai mare incredere decat in politia romana 😀

 6. Horica

  Am fost in weekend in Sibiu. N-am zarit nici urma de radar din asta :P. Oricum am mers precaut, mersi de sfat.

  PS. Faina urbea voastra! ^_^

 7. tudor

  am primit si confirmarea oficiala de la cineva de incredere de la politia rutiera. nu exista astfel de radare (in asfalt) in romania. nu exista posibilitati tehnice la noi. dupa cum ziceam, e un sistem de numerotare a masinilor. in judetul sibiu exista doar un radar fix pe stalp (si ala se vede, e semnalizat) dar nici ala nu e functional inca.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.149 s