Şi blondele se minunează. Eveniment monden nerecomandat.

Cluj-Napoca
Parcul Central, 10 iunie 2008 -Banchet
Tineri înţoliţi la partu ace, bine gelaţi şi parfumaţi plus dudui înţepate, puternic pudrate, pe tocuri cocoţate şi..bine mâncate !
  • nerecomandat celor cu probleme oculare. Risc de leziuni pe retină <-iremediabile-> leziuni cerebrale prezentate.
…sau cum se poate ridica trendul la rang de kitsch, atât în materie vestimentară, cât şi poetică.
Vârsta le-am ghicit-o după berbanţii care le însoţeau, căci cupele de la sutien pot păcăli zilele astea. Şi după distribuţia geografică pe platoul de lângă lac: fetele cu fetele şi băieţii cu băieţii. De unde am dedus, că sunt în clasa a opta. (!!?!?!?!?!?!?!?!?!)
p.s. Observaţi pe domnişoara centrată. Centrată pe rochie galbenă şi dresuri negre. Dă-mi două palme, că de nu… -Ţaţo, moooor!!! -mor de râs.

Nici nu ştiţi cât de rău îmi pare că telefonul meu are cameră de prea puţini megapixeli. Ăsta era bisericuţa fetelor fidele principiilor clasice. Observăm ca element de bază, clasica lungime până în pământ a rochiilor, la mare asortare cu lungimea -de mult nedusă la herstailist- a laţelor pe umeri curgătoare. Probabil clasicul ăsta era clasic şi pe vremea Flinstoneşilor.

De asemenea, punctul de originalitate împinsă la extrema prostului gust e reprezentat de … crinolina cărată graţios pe sub satenul strident sclipicios al domnişoarei în roşu. (Aş exprima şi o părere cu privire la încălţămintea purtată, care -privire- mi-a fost din fericire obturată de lungimea rochiilor şi staţionarea fiinţelor)

Dacă tot ziceam de bisericuţe, probabil acesta e colţul opus. Şi nu, nu e poză cu mireasa.
Iar aparenţele înşeală. Blondina cu extensii şi măinile-n şold trebuie că face parte din staff-ul surprize-surprize, căci rochia ei vizualizată din faţă e cu efect wowawiwa.
şi, ţineţi minte, n-am zis nimic de pantofiorii din Oz ori unghiile cu gel. (ochiul meu e bogat în megapixeli şi critica -în cromozomi xx) iar atitudinea…o las la latitudinea voastră 😀

Aici nu e lacul lebedelor imortalizat şi nici prim-balerina. Mă rog, lacul era pe aproape doar lebedele lipseau. Şi bunul gust. Dar deja mă repet. Copilei în alb i-aş recomanda ţinuta în biserică, la nunta ei. Plus un strop de echilibru al proporţiilor de distribuire a materialului. (Ştiu că îţi place cu volane, da’ un strat mergea sacrificat pentru partea de sus) Şi asta în cazul în care albul ar mai avea oareşce semnificaţie la momentul ăla, dar mă tem că virginitatea apare de sezonul trecut pe lista pierderilor.

Iar cucoana cu pălărie nu e vreo mătuşă aterizată din Italia la înmormântarea vreunei rude, ci o colegă de clasă. –Hai, lasă! Nu ţi-ai fi dat seama?! :p

Aici am o curiozitate rozătoare, eu insămi stând mai prost la capitolul imaginaţie vestimentară: ce-ai să porţi, Miţo, la întâlnirea de 20 de ani de absolvire? Asta dacă mai ai motiv de întâlnire, mă-nţelegi…

P.S. Mulţumesc complicilor în realizarea acestui material:

  • chelnăriţa de la Kios, care a confirmat frageda vârstă a personajelor
  • şi mămica mea, care s-a amuzat “atât de copios”, că a plecat sughiţând.

Articolul anterior

De azi, mă găsiţi şi pe empower.ro

Articolul următor

Cu viteza melcului turbat

14 Comentarii

  1. Carina

    =))) Am ras de m-am prapadit. Blondo, nu stiam ca esti asa carcotasa :)) Astept cronica banchetului de clasa a XII si de facultate 😉

  2. o blonda cazuta... pe ganduri

    pe cine faci tu blondă, huh?!?!?!
    😛
    mda… eu într-a opta nici ţâţe n-aveam… şi încă mă mai jucam cu păpuşile.
    da’ nah, vremurile se schimbă, şi nici blondele n-au fost întotdeauna blonde..

  3. Rox

    Gusturile nu se discuta!;P

  4. o blonda cazuta... pe ganduri

    :))

  5. Anonymous

    new picture? nice…

  6. o blonda cazuta... pe ganduri

    *blush

  7. ana

    o singura problema… “tineti ” din acesl ‘tineti minte” este un imperativ si nu are nevoie de cratima (pt blonde – liniuta). Nue ca n “tine-ti mainile pe langa tine”, o propozitie mult mai specifica unei blonde.
    relax, si eu sunt (tot) blonda…Numai ca inainte de a fi caustici cu altii, trebe sa ne straduim a fi noi perfecti…relax, si eu am invatat asta dupa 25 de ani.
    In rest, scrii binisor:)

  8. o blonda cazuta... pe ganduri

    Am corectat, multumesc.

    In rest, eu am invatat cum se cheama “liniuta” si unde se pune inca din clasa a doua, fara sa astept 25 de ani. Dar, uneori, graba strica treaba. Iar aici a stricat-o, dupa cum bine ai observat.
    Si daca tot e ora observatorului ortografic, permite-mi un copy/paste:
    ” Nue ca n “tine-ti mainile pe langa tine”, o propozitie mult mai specifica unei blonde. “
    Ca lipsesc spatiu si “liniuta”, nu comentez. Si ca abunda ineptii “mult mai specifice” celor fuduli, nu ma mira.

    Inca ceva, era o vorba … cu unu’, care pana nu-i fudul… poate stii continuarea 😉

  9. o blonda cazuta... pe ganduri

    Okay, e 1-1, so, can we get over it? 😉

  10. ana

    banuiam c o sa te iei de lipsa cratimelor la mine. eu asa scriu de cand scriu pe net. n am vrut sa schimb asta, asa ca ti a lasat ocazia… nue e greseala de typo, pana si cei 3 stomatologi din casa mea stiu asta, desi n au nevoie de verbe la retzete… ei, cu perfectiunea de dupa liniute e o treaba mai grea, de aia ziceam ca vine dupa 25 de ani. pana atunci, liber la sarcasm, dar sa nu te superi daca vei mai fi amendata din cand in cand 😀
    stiu continuarea. si sunt sigura ca,uneori, mai sunt inca prostanaca si aroganta. posibil ca tu sa fii doar aroganta:D

    yep, we can get over it.

  11. o blonda cazuta... pe ganduri

    “specific” nu suporta grad de comparatie. nu poti spune “mult mai specific”. credeam ca e evident ca aici bateam..
    uareva

    🙂 personal, sunt fan sarcasm. Chiar si cand ii fac subiectul. eu scriu “fonetic” pe mess, deci nu-i bai.

    Si, sincer, ma bucur sa vad o blonda care sa stie ce-i “bun” din ce citeste. Greseli o sa mai fie, …cat o sa mai existe blonde pe acest blog 😀 welcome

  12. ana

    buna. eu sunt, dupa cum ai vazut, ana.
    exista situatii in care un cuvant poate suporta grad de comparatie, de superioritate,inferioritate, absolut sau relativ. este situatia numita “licentza”. luand ca exemplu blonda de mai sus -aceea generica la care ne refeream aman2- e normal sa indici un “spot” un punct din cat poate ea sa faca aplicandu i o mai mare specificitate. de aici “mult mai”:)
    tocmai de acest sarcasm care o sa ti se intoarca impotriva cand ti e lumea mai draga as fi vrut sa fi scutita… sarcasmul e deseori gratuit si nu are nimic compensatoriu sau constructiv in el… si se mai si plateste uneori pt el:( ceea ce…vei vedea, nu e placut…

  13. ana

    😀 sa fii:D
    sa mai zic ca m am gandit la sa fi fost scutita si pe urma am scris sa fii ?
    neah

  14. o blonda cazuta... pe ganduri

    eu zic ca te apropii de perfectiune. identifici greseli si le rectifici. sau le scuzi.
    in fine, nu stau sa fac acum lectii de gramatica ori de vocabular. te invit sa schimbam subiectul. punct.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.144 s