Linda Teodosiu, altă speranţă românească

Participă la “Deutschland sucht den Superstar” (Germania caută Superstarul). Nu pot face vreo comparaţie cu nici un show românesc de genul. Ştiţi vorba aia “seamană, da nu răsare”. Tatăl ei este român, mama germano-spaniolă.

Am vazut chiar primul episod din DSDS, cand i s-a spus ca s-a calificat in cei 15 participanti. Bohlen i-a zis ca nu se putea sa fie altfel la ce voce are. Si tineti minte ca are numai 16 ani!!!

Bravo ei! dar asta nu are nici o legatura cu noi. cu romanii.
Mai bine sa faca fiecare ceva de care sa se simta mandru si sa nu se multumeasca vazand nume cu sufix mioritic pe la televiziunile nemtesti. NU ARE NICI O LEGATURA! treziti-va, la munca! ce fel de munca…depinde de fiecare. cat poate si cat il duce. bibilica.

p.s. Dar asta nu ne impiedica sa-i ţinem pumnii. Go kick ass, girl!

Articolul anterior

Primele lacrimi din istorie, vărsate de o femeie

Articolul următor

Beautiful

3 Comentarii

 1. aikisan

  Am descoperit-o si eu acu’ cateva saptamani si mi-a placut cum doineste.

  In rest, de acrod cu tine!

 2. Anonymous

  putin accent tot are gagica.. 🙂 da intrebarea lu Bohlen ‘woher bist du gebuertig, wo kommt also deine Famile her?’ nu e legitima.. nici tonu nu mi-a placut

 3. o blonda cazuta... pe ganduri

  @aikisan: si eu am descoperit-o de la prima editie chiar, dar de-abia acu am descoperit cum sa pun clipuri aici :p da sau nu mai zoui la nimeni! (ca de-abia acu..)

  @anonim: nu mi se pare ca vb cu accent, acum nush cat de foarte bine vb tu germana.. dar ai vazut ca si cu tatal ei tot germ vb, io sincer nush ce legatura mai au ei cu romania, in afara de nume. Sau ea, poate tatal mai are ceva rude sau asa…

  iar tonul lu Bohlen nu mi s-a parut. sincer, oare cat stie el ce e aia “mein vater ist rumaner” ;))
  plus, in showul asta sunt si italieni, o poloneza..park…oricum, multe nume ciudate

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.134 s