Vineri vin la Timișoara! Ne vedem?

november notes

Dacă v-ați enervat cel puțin o dată că lucrurile faine se întâmplă numai în București, dacă v-ați gândit vreodată să vă faceți blog sau aveți unul deja și vreți să-l creșteți un pic, dacă ați auzit câte lucruri poți face în ziua de astăzi pe internet (și nu mă refer numai la bani, căci unii și-au propus să schimbe lumea!), iată o conferință serioasă care are loc vineri și sâmbătă la Timișoara: November Notes 2017.

Să știți că din Timișoara se ridică o comunitate frumoasă, cum nu mai văd nicăieri altundeva în țară. Încă e fruncea, contraziceți-mă dacă puteți.

Și, dacă aveți vreun prieten din zonă, care ar putea fi interesat de asta, dați-i de veste. La cât de mult suflet știu sigur că au pus organizatorii în acest proiect, chiar e păcat să afle lumea doar DUPĂ de el. Așadar, vineri e zi de conferință, vor fi vorbitori de top, aduși tocmai din București :p Vă dau numai câteva exemple: Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa urbană), Cristian China Birta (Chinezu) și Miruna Ioani (eu, eu, eu, vin la Timișoara!!!). Iar sâmbătă au loc două workshop-uri, unul ținut de Raluca Kișescu (literatură și marketing) și celălalt de Alexandra Giula (cum să îți faci un blog pe wordpress, Alexandra e foarte pricepută și pe parte tehnică!)- vedeți detalii și întregul program aici.

Participarea e contra cost (în funcție de ce alegeți), cu mențiunea că înscrierea pentru bloggeri e gratuită, iar studenții au 50% reducere.

E o ocazie excepțională de a vă întâlni cu vorbitorii și de a purta o conversație mai lungă de 5 nanosecunde cu ei. Ăștia-s oameni foarte cunoscuți, nu-s Madonna, știu, dar vă zic eu că sare lumea pe ei la cam orice eveniment din București. Trebuie să te înscrii în audiență. Io vorbesc cu Ioana mai mult pe whatsapp decât live, când ne nimerim prin vreun același loc amândouă. Și vă mai spun din experiența conferințelor de prin 2009, când blogosfera se închega și oamenii erau mult mai puțini decât acum, altfel relaționezi într-un grup mic. Într-unul mare, te pierzi.

În fine, eu aș lua și avionul să merg până la Timișoara, vă dați seama că după ce se termină conferința nu se închide fiecare în camera lui, nu? Cred că va fi prima petrecere post-conferință la care particip, din ultimii 5 ani 🙂

Două invitații la conferință și una, în oraș

Am 2 invitații pentru voi la November Notes 2017. Dacă le vreți, lăsați-mi un comentariu. Dacă sunt mai mult de 2 doritori, tragem la sorți. Felicitări organizatorilor, abia aștept să vin!

Dacă sunt oameni din Timișoara care vor să-mi facă un tur gratuit al orașului lor frumos, să știți că aș fi onorată. De ultima oară când am fost acolo îmi amintesc doar indicatorul cu săgeată spre ”toate direcțiile”. Îmi vine să râd și acum de cât am râs atunci :))) Auzi la ei: unde vrei să mergi? Pentru ”Toate direcțiile”, faceți la dreapta :))) Mulți ani mai târziu, încă nu m-am prins cum vine asta. Ca-n bancul ăla cu blonda și aurolacul în sensul giratoriu.

Iaca și câștigătorii:

Articolul anterior

Când pun capul seara pe pernă, simt că sunt acasă

Articolul următor

Dacă mâine nu ai mai fi plătit pentru ceea ce faci, ai face în continuare?

15 Comentarii

  1. Roxana Avram

    Pare super fain evenimentul. Vreau eu o invitatie, desi sunt cu bb (iar setupul ne ia uneori si 2h..nu este galacioasa, singurul inconvenient ar fi poate ca o sa o tin toata ziulica in sistem (are experienta de stat 6 ore)). Yep – stau acasa pentru a o creste timp de 2 ani (3 luni s-au scurs deja) si ma gandeam ca ar fi o idee sa imi fac si eu blog (am mai avut tentative insa nu m-am ocupat cum trebuie).
    Cred ca ar fi o ocupatie frumoasa (nu pentru ca statul acasa cu bb nu ar fi extraordinar de fain! – oricum s-ar intampla clar dupa ce bb a primit toaata atentia necesara) insa dat fiind ca stau acasa si am timp (oare?!), de ce sa nu invat cum sa fac lucrurile corect din prima (?! :D).

    Mda si locuiesc si in Timi. 😀
    De after party nu promit sa particip, nu pentru ca nu imi place ideea (sunt mega incantata sa cunosc oameni noi, sa socializez!!), dar you know: bb a stat toata ziua in sistem si eu nu m-am hranit corespunzator (eh nu ar fi un bai daca nu ar fi mama pe la noi, care sigur sigur ar suna sa ma certe in numele bebelusului ca o hranesc cu apa chioara (?!)).

    Da. Deci daca sunt mai multi doritori, sa stii ca sunt “replaceable” :).

    Ah da si bafta Miruna and enjoy Timisoara. (Mi-ar fi placut sa iti fac si un tur, poate chiar pot sa il fac, totul depinde de bb, care da tonul) :)).

  2. Irina

    Noi fix weekendul acela avem programat un mini concediu in Oradea 😒 So sorry to miss you… Dar poate vii de joi seara? 😎

  3. Gabriela

    La conferință nu particip, blog nu o să am in veci, căci nu mă pricep la vorbe. Turul orașului nu ți-l pot face că sunt si eu nouă in oraș, daaar dacă te văd pot să te salut?

  4. Lumi

    Heyyyy,

    Mi-ar placea tare mult sa te vad si sa particip la conferinta. Probabil vineri in prima parte a zilei nu o sa pot, dar sigur sigur de la 12:30 o sa fiu acolo! 🙂

    Te pot ajuta cu drag si cu turul Timisoarei, just let me know if you still needed.

    O saptamana usoara! 🙂

  5. Carmen

    Oooofffff. De ce n-a fost evenimentul ăsta săptămâna trecută când am fost în România și chiar foarte aproape?? Mă duc să cumpăr o greblă. Ca să mă zgârii pe ochi …

  6. Damiana

    La conferinta nu ma bag ca n-am blog si nici timp sa fac unul n-am, chiar daca imi place sa scriu. Daaaar, plusez pe langa turul orasului cu un gratar in curte facut de je. Sambata, intre prieteni. De unde vin sa te iau? 🙂

    • Damiana, wooow, ce invitație!!! Comanzi și vreme bună? Nu știu dacă ajung la grătar, dar îți scriu pe mail și de văzut ne vedem precis precis.

  7. Flori

    Eu am de dat rezidentiatul la stoma pe 19, deci nu pot veni, insa mi’ar fi placut f f f mult. Va urmaresc cu drag si pe tine si pe Ioana. Poate cu alta ocazie. Mi’ar placea sa imi fac un blog in viitorul apropiat 🙂

  8. Adrian Gavrila

    Daca nu este nimeni care vrea sa profite de ambele zile, as vrea eu una dintre cele doua invitatii. Probabil vineri nu o sa pot ajunge decat in a doua parte a zilei, dar sambata as vrea sa particip sigur la workshop-ul Alexandrei. Cam pe acolo sunt eu acum cu bloggingul. Multumesc,

  9. Lumi și Adrian Gavrilă, you are the winners! Vă scriu un mail mintenaș!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 167 queries in 0.176 s