Mi-am luat personal shopper. Ați auzit de Bringo?

Mai știți astă-iarnă, când erau ditamai nămeții afară, de s-au închis școlile, nu-ți mai recunoșteai mașina în parcare, etc? Prietena mea, Andreea, a rămas fix fără chestii esențiale (doh, vin!!!), așa că a apelat la acest serviciu nou, Bringo, și a scris pe facebook.


Practic îți poți face comandă de orice vrei tu din magazin, acolo se află deja cineva care îți face cumpărăturile și ți le aduce la ușă.

Vă dați seama că, atunci când Andreea a scris, mulți am căzut în admirație. Te simți parcă mult mai în siguranță pe lume, știind că există soluții atunci când rămâi fără felul tău preferat de înghețată (Mega Image, trebuie să avem o discuție serioasă, că tot vine vara. Îți dau listă cu previziunile verii: cele mai consumate înghețate de la noi din cartier!)

De 8 martie, am decis că îmi doresc înghețată în loc de flori de la soțul meu (flori primisem oricum de la alții, nu de la alți soți, dar primisem, plus că florile nu le poți mânca). Așa că, m-a sunat disperat din fața frigiderului cu înghețată din Mega-ul de la noi: Belgian chocolate, e bine? Nunu, cum să fie bine, Ciocolată cu praline și caramel e bine! E vorba de un Haagen Dazs pe care l-am descoperit de curând, o să mă iubiți pentru pont. Sau nu, mno, depinde cât de tare vă place înghețata :))

Nu aveau. Iar eu nu fac compromisuri. Dacă tot bag niște calorii, măcar să simt că merită.

-Hai acasă, o comandăm!

Așa că, am intrat pe Bringo, m-am dus virtual la Carrefour-ul de la Unirii, am văzut că au minunata înghețată, am dat comanda. Singura fază e că trebuia să comand de minim 50 lei la Carrefour, așa că tot am mai luat niște chestii inutile, cum ar fi Domestos și lapte, nicidecum șervețele, de care cu adevărat am fi avut nevoie!!! Dar na, când capul îți stă numai  la înghețată, asta pățești.

Transportul a costat 10 lei atunci, în următoarea dată care m-a prins fără înghețată, transportul era 19 lei. 

Livrarea cică dura 2 ore, în realitate, marfa a ajuns mai devreme. Dat fiind că era și 8 martie, am primit și 3 fire de frezie împreună cu o felicitare semnată Costin și Cosmin, cumpărătorul și livratorul.

Am plătit cash, înțeleg că urmează să bage și varianta de plată cu cardul, și … să zicem că doar florile încă le mai am 😉

De ce e avantajos să comanzi online din supermarket

Treaba asta mi se pare excepțională fiindcă îți economisește timp și bani. În UK, aveam multe colege care o foloseau. Una dintre asistente (care era single mom, cu 3 copii și regina trucurilor de economisit bani și cumpărat chestii la reduceri) mi-a explicat: e avantajos, fiindcă nu mai dai banii pe chestii de care nu ai nevoie. Când mergi în magazinul online, nu vezi cu ochii tăi Mars-ul cum te ademenește la casă, nu simți mirosul de gogoși proaspete și nici copiii nu urlă că vor Kinder cu surprize. Tu nu mai vezi toate ofertele speciale, pe ale căror produse le cumperi doar fiindcă sunt ieftine, nicidecum fiindcă ai nevoie de ele. În final, cu banii de transport, economisești de fapt, banii de capricii.

Mi-ar plăcea să aibă și mai multe magazine (de exemplu, lipsesc Lidl și Profi, știți dumneavoastră, deținătorii de pufarine delicioase, ca-n copilărie), dar platforma e la început (vedeți că se fac și angajări), cred că urmează să se întâmple chestii. Foarte impresionată am fost de client service, toți amabili. După ce am primit comanda, mi-a scris o tipă pe facebook, aproape zâmbind, că mulțumește și, dacă mi-a plăcut, să las un review pe pagină.

Bringo Delivery pentru Android (se poate descarca din Google Play )
Bringo Delivery pentru iOS (se poate descarca din AppStore 
http://apple.co/1MkuOjC)

foto via Shutterstock, cumpărături alimentară

Articolul anterior

De ce îmi place viața mea acum, mărturia unei femei devenită mamă

Articolul următor

Au fost odată trei căței și-un sac de rafie…

12 Comentarii

  1. Paula

    Haagen Dazs zici ….?! O fi si in Kaufland? 🤔 de mult caut o inghetata care sa ma dea pe spate 😉

  2. Larisa

    Bringo livreaza si in alte orase din provincie? Super pont cu inghetata. Eu mancam numai de la Algida, dar am o presimtire ca o sa-mi placa mai mult asta.

  3. Amy

    Eu sunt genul de persoana careia inca ii place sa mearga la cumparaturi. Ce-i drept, urasc s-o fac atunci cand este aglomerat, asa ca aleg mereu ore la care stiu sigur ca n-o sa ma impinga nimeni cu cosul de la spate printre raioane sau la casa. 🙂

  4. Alta Miruna

    Bunaaa inghetata aiaaa. Buuunaaaa. Dar…tu mai ai florile din 8 martie?!

    • Haha, corect :)) nu le mai am, dar au tinut mai mult decat inghetata. Am scris articolul atunci imediat dupa 8 martie, insa nu am avut timp de el decat azi. Am uitat sa scot poanta.

  5. Adriana

    Exista oare o limita de kg per comanda? As face comenzile saptamanale care sunt destul de consistente. La Cora drive si Carrefour online dureaza 3-4 zile asa ca mi-ar conveni sa vina in aceeasi zi.
    Am scanat termenii si conditiile pe Bringo dar nu mi-a sarit in ochi ceva pe tema asta.

  6. Habar n-aveam ca exista si la noi! Mi se pare superb sa poti sta acasa si cineva sa-ti aduca cumparaturile :)))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.450 s