Cinste mamelor de băieți, care-i lasă cu păpuși și celor care-i lasă cu mașini, fiindcă e minunat să respecți cine e copilului tău

cinste mamelor de băieți miruna ioani

Cinste mamelor de băieți care îi lasă cu părul lung și cinste mamelor de băieți care-i lasă să se tundă scurt. Fiindcă e atât de important mesajul că pot decide ei singuri asupra propriului corp.

Cinste mamelor de băieți care nu le interzic să se dea cu ruj și cinste mamelor de băieți care îi lasă să și-l tatueze pe spiderman de zece ori pe braț. Fiindcă sunt grozave mamele care încurajează curiozitatea copilului lor.

Cinste mamelor de băieți care le cumpără aspirator de jucărie sau fier de călcat. Și cinste mamelor de băieți care le cumpără motociclete și roboți. Fiindcă e minunat să respecți preferințele copilului tău.

Cinste mamelor de băieți care le spun că sunt frumoși. Și cinste mamelor de băieți care le spun că sunt deștepți. Fiindcă felul în care ele își văd copiii e ceea ce cred și devin aceștia mai târziu.

Cinste mamelor de băieți care nu-i ceartă atunci când plâng și cinste mamelor de băieți care-i îmbărbătează când au nevoie de încurajări. Fiindcă e superimportant ca acești oameni mici să știe că emoțiile au dreptul să fie și atât.

Cinste mamelor de băieți care se așează lângă ei și așteaptă să se termine un tantrum și cinste celor care-i iau pe sus și îi duc în altă parte. Fiindcă e super să lași copilul să se desfășoare după cum simte, dar e nevoie să facă asta cu limite și respect pentru ceilalți.

Cinste mamelor de băieți care gătesc bunătăți pentru prânz și cină. Cinste și mamelor de băieți care comandă de la restaurant. Amândouă sunt exemple de grijă și iubire.

Cinste mamelor de băieți care îi învață bunele maniere și cinste mamelor de băieți care-i învață să înjure. Fiindcă autenticitatea și adevărul merită locuri în primul rând al acestei relații.

Cinste mamelor de băieți care îi susțin când vor să cucerească o fată și cinste mamelor de băieți care îi susțin când vor să-i dea papucii. Fiindcă treaba unei mame e să fie alături de băiatul ei, fără să se bage.

Cinste mamelor de băieți care le cumpără bomboane când sunt mici. Și cinste mamelor de băieți care le dau bani de țigări și alcoale mai încolo. Fiindcă e doar o chestiune de timp până ei le vor încerca pe toate. Și fiindcă ele i-au învățat că sunt singurii care pot decide asupra propriului corp.

Valabil și când mamelor nu le convine. 😉

 

Articolul anterior

Recunosc, am fost un snob: 5 preconcepții cu care bulgarii mi-au dat peste nas (p)

Articolul următor

🖐🏼 Niciodată nu m-am urcat la volan după ce-am băut alcool. Nu merită riscul!

5 Comentarii

 1. Raluca

  Sotul a fost crescut de bunica lui. Isi facea treaba cu el in brate, a dormit cu el si atunci cand si-a dorit, i-a cumparat o papusa mare cu care dormea. Rezultatul: e un tatic grozav si un sot empatic 🙂

  • Ce frumoooooos!

   Stai, cum adică? Nu e după fusta ei? Nu e un papă-lapte? E căsătorit cu o femeie? Wooooooow :)))

   glumesc.

  • Georgiana

   Vaaaai, dar pana la ce varsta a dormit cu el? Asta se cheama “incest teritorial” dupa spusele unei cucoane celebre de pe fb. Deci clar are nevoie de terapie.

 2. Silvia R.

  Articolul asta imi aduce aminte de o experienta recenta, cand am fost in vacanta la bulgari. Am fost la parcul de distractie si era acolo un loc unde pescuiai rate din plastic. Apoi primeai un premiu. Si dra de acolo ii arata sotului ca poate alege dintre un Mickey Mouse si un Mario (jucarii de plus amandoua). Sotul il pune pe Vlad sa isi aleaga. Ce alege copilul? Pisicuta roz de plus (Hello Kitty). 😅
  Acum o avem acasa, aruncata pe bucataria de jucarie 😁

  • hahah, daaa, ce tare! Noi am pățit ceva similar cu Moș Crăciun. Tudor își dorise o păpușă Barbie. Și când o scoate moșul din sac, nu era împachetată, îi zice:
   hmmm, o păpușă… asta precis nu e pentru tine…

   Noi eram whaaaaaat?!?!?

   Altfel, simpatic moșul. De atunci, împachetăm toate cadourile no matter what.

Leave a Reply

© 2007-2021 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.151 s