Nu mai puneți pe facebook poze de pe la nunți fără să întrebați

Nu mai puneți pe facebook poze de pe la nunți fără să întrebați miruna ioani

Știu că mireasa e cea mai frumoasă din lume și mirele e prietenul vostru cel mai bun. Sau invers, că toți mirii sunt frumoși, când îi cunoaștem. Suntem mândri că au avut curaj, ne bucurăm pentru ei și vrem să le transmitem cele mai sincere gânduri. Da’ chiar pe facebook ne-am găsit?

De ce nu e ok să pui pe facebook poze de la nunta la care ești

  • E ok să pui poze cu tine, asta da, să stabilim de la-nceput.
  • Cu ceilalți, însă, e altă treabă. Inclusiv cu mirii, dacă nu i-ai întrebat mai întâi.
  • Pentru că nunta e un eveniment privat și pentru că de aia nu e toată lumea invitată.
  • Pentru că, după primele 3 poze, miresei îi cade cocul, i se scurge rimelul și socrul-mare își dă sacoul jos (never ever do that, you just do not do that).
  • Pentru că primarul poate a băut un șpriț peste limită și acum dansează o horă cu decolteul nevestei, care nu e a lui.
  • Pentru că să-ți faci singur nuntă dacă vrei să strângi like-uri pe facebook.

Semnat: una care abia așteaptă poze de la nunțile altora, care dă like de două ori dac-ar putea. Pentru că, în general, miresele-s frumoase, mirii mereu speriați și soacra mare are părul tapat. Să nu ascultați ce citiți pe bloguri! Sau da? Nunting plăcut vă doresc 🙂

Articolul anterior

Toamna a venit, berzele-au plecat, țânțarii ne-au mâncat și nu s-au săturat

Articolul următor

Cum mi-a stricat grădinița urechea muzicală

19 Comentarii

  1. Anca

    Sau si mai grav, poze de la botez. Am patit-o eu cu bebe al meu. Nici nu a inceput bine sesiunea foto si el era pe fb fara sa fiu intrebata.

  2. CristinaM

    De dinastea am scapat… la botez, fiindca a fost invitata strict familia iar la nunta: a “scapat” fotograful o poza 😤( de care eu am aflat la vreo luna ca a fost postata pe facebook…iar omul voia defapt sa arate ce aparat smecher are )

    • Asa am patit si noi. Ii si spusesem ca nu vreau sa apar pe fb. Si tot a postat. Dar e de la distanta, fata copilului nu se vede clar, iar poza e super super frumoasa. Nu am dat accept la tag-ul lui, dar nu a dat-o jos, a zis sotul meu sa nu fiu chiar o nebuna. Pentru urmaritorii lui e probabil doar o alta poza…

  3. Ania

    Stai sa vezi cum e cand viata bate filmul. Mergem noi in concediu si sotul ii trimite o poza mamei lui sa ne vada. In secunda 2, poza cu noi in costume de baie apare pe Facebook, cu descrierea (citez) “Copii mei…. frumosi!!!!”.
    Sa nu iti vina sa te dai cu capul de pereti? Sau sa o dai pe madam soacra cu capul de pereti :))

    • Omg, asa am instruit si noi parintii, apoi bunicii si la nunta si mereu dupa aia: fara poze pe fb! Au inteles, desi sunt sigura ca ar vrea sa se mandreasca si ele. Dar o pot face in privat linistite.

      • Ania

        Exactly :)) mda… as putea scrie romane cu soacra, important e sa nu o bagam prea mult in seama

  4. Zina7

    Eu chiar m-am bucurat cand am vazut poze pe facebook cu mine mireasa – ca altfel as fi așteptat 6 luni dupa nunta sa ma vad cum am arătat că mireasa. Ca atât ă durat până am primit poze de la fotograf

    • Da, si la noi a durat f mult.
      Eu am facut un grup inchis pe fb, unde am bagat doar invitatii confirmati la nunta si am rugat lumea sa posteze acolo, doar acolo.
      Si tare m-am bucurat, fix cum zici tu, a doua zi dimineata! 🙂

  5. Catalina

    Noi ne-am instruit parintii si cunoscuti sa nu puna poze pe facebook nici de la nunta si nici de la botez. Bunicile ar fi vrut sa isi etaleze nepoata intr-un triliard de poze pe facebook, dar am fost categorici.

  6. 😃 Noroc ca nu era facebook cand m-am maritat eu. Sau pe vremea chefurilor si cherchelelilor din studentie. Au ramas nedocumentate online, practic ma intreb daca s-au intamplat intr-adevar, daca nu exista pe fb 😁
    Altfel, regula mea, si cei din jurul meu o respecta fara sa fie nevoie sa le-o spun, este nu punem poze cu nimeni in afara de noi insine fara sa intrebam inainte. In rest, respectand bunul simt, punem poze, nu suntem salbatici sau voyeuristi din astia care sunt pe retele, se uita la pozele altora, dar, vai, ei nu pun poze, pt ca e nasol sa, ma intreb atunci ce cauta, eu le dau unfriend si restrictionez periodic, ca nu suntem la teatru 😁

  7. m

    Nu mai e privat de când se plimba prin oraș dând claxoane și deranjând lumea. Sau de când fac poze prin parcuri sau pe lângă cladiri istorice. Sau de când fura mireasa și merg prin baruri cu ea. Relax, e doar o mizerie de nunta 🙂

  8. Greta

    Poate greșesc, dar parcă prea multă încordare, totuși 🙂 Pozele copiilor înțeleg… vrem să-i protejăm, e plină de nebuni lumea (mai ales cea virtuală), iar micii de ei sunt vulnerabili și nu se pot apăra… dar de aici și până la stresuri că a apărut o poză cu noi pe care n-am ”autorizat-o”, nu știu, e drumul cam lung…

    • Eu nu am vrut sa apara poze cu mine mireasa pe facebook, nu m-am stresat ca o bridezilla, am luat doar cateva masuri preventive in acest sens. Atata tot.

  9. Laura

    Si sotul punea des poze pe fb. Cand am nascut i-am spus de o mie de ori : ” sa nu cumva sa pui poze cu copilul pe facebook”. Vine nasa in vizita, la maternitate, dupa o ora, bebe era, in mai multe poze, expus pe facebook. Am crezut ca ii sparg capul.

    • Sunt hormonii de vina, relax, de capul omului mai avem nevoie! :)) sterge-i doar contul de facebook si ai terminat.
      Sau schimba-i setarea, sa vada doar el tot ce posteaza. ;))

  10. pe vremea mea, maica, nu era cu fb, dar sigur prietenii apropiati nu ar fi pus poze (si altii nici nu as fi invitat 😀 ). Si chiar de puneau poze, nu ma supar pe ei – pur si simplu nuntile romanesti sunt un moment de show off, de coafuri si rochii scumpe, multa lume asteapta asta ca pe prima de sfarsit de an (am niste rude care isi cauta rochia si stau la coafor pt o nunta mai mult decat am stat toata viata mea la un loc). Mi se pare o contradictie intre ce vrei: o nunta traditionala e diferit de o petrecere intima (cu rochie mare, machiaje si flori in chiept, mai mult de 20-30 invitati, biserica si restaurant dichisit) dar sa ceri celorlalti sa se comporte ca la o petrecere intima.

    ( Am incercat pe cat de frumos pot sa o zic :D).

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 172 queries in 0.468 s