Ce mai putem face în afară de a protesta

Răspunsul e în acest clip (îl puteți urmări cu subtitrare în română aici), nu durează 10 minute. Așa, ca de duminica. Tind să cred că e o variantă și pentru noi.

Aud că cică facem un steag uman deseară în piață. Cum vi se pare?

Articolul anterior

Miracole în construcție

Articolul următor

O lecție minunată de parenting în serialul meu preferat

9 Comentarii

 1. Bibi

  Inainte sa ma uit la video as fi zis ca tricolorul in piata mi se pare o divagatie de la scop si mesaj si facut asa, ceva ca sa fie cool, ca a dat bine treaba cu luminile.
  Dar gagica m-a pus putin pe ganduri…

  • Știi de protestul șoferilor din CLuj? Au traversat orașul cu 10km/h. I-am criticat public, apoi am văzut clipul și mi-a părut rău. Sunr curioasă câte ouă avem noi, ca popor, de chiar. Nu să facem o plimbare prin piață.

 2. preferata mea din clip e aia cu ouale 🙂

  Cand l-am ascultat prima data, nu imi venea sa cred ca cineva a adunat aceste idei de non violenta. De fapt nici nu credeam ca in afara de Gandhi o mai fost cineva cu asa mesaje, dar uite ca e in ratiunea umana de peste o mie de ani.

  • Tare! Am râs și eu :))) Și românii ar intra în istoria asta a ideilor non-violente dacă s-ar putea traduce mesajele de pe pancarte. Au fost excepționale!

 3. o idee care mi-o trecut prin neuron dupa ce revazui azi filmul: mobilizat presa britanica si mai ales cea pro brexit: Vreti alt val de romani? uite o cauza.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 146 queries in 0.175 s