Să refacem filmul fericirii

Paişpe mii de petale de trandafiri, două sute cincizecişi de invitaţi, şase domnişoare de onoare şi patru părinţi emoţionaţi. Un mire mai stresat decât pot tensiometrele să măsoare şi o mireasă mai fericită decât imaginaţia oricui, în orice împrejurare.

Doi naşi mai frumoşi decât în reviste şi mai buni ca în poveşti.

Prieteni dragi şi neamuri apropiate.

Două săptămâni mai târziu, sunt cu totul încă acolo. Nu-mi mai aparţin, de zici că m-a pălit prostia în moalele părului blond. Pe care- apropo- l-am tuns  fix în următoarea dimineaţă de după şedinţa foto Trash Love the dress. Refac filmul fericirii în tot al doilea gând. Încă nu mă pot desprinde; închid ochii şi văd doar buchete de flori, ochi înlăcrimaţi de bucurie şi curcubee răsărite printre nori.

Mi-am rugat fotograful să prindă un cadru cu un colţ de sân, unul de floare şi-n rest rochiţa cum se revarsă din mine. Exact cum se vedea de sus, din capul meu. Deşi nu cred că e pericol să uit asta vreodată.

Cei de la muzică (trupa Undercover din Buzău – a făcut chef, a înnebunit lumea. Până la 6 dimineaţa!!!) ne-au spus că a fost nunta anului la ei şi că suntem în top 3 nunţi ale tuturor timpurilor. Că s-a simţit că au cântat în Ardeal, că şi invitaţii au fost mai de calitate. Cei de la video ne-au spus că, pentru ei, a fost cea mai antrenantă nuntă dintre toate la câte au filmat. Invitaţii au avut doar cuvinte de laudă, nemulţumirile şi le-au ţinut pentru ei 😉

Nu ştiu alţii cum s-au simţit, dar eu ziceai că-s pastilată. N-aveam somn, nu mă durea nimic, parcă aveam arcuri în picioare. Am uitat să fac poze pe pod seara, să-mi pun o bentiţă în talie la rochiţă, să-mi dau jos mânecile de voal, să fac poze cu cam 80% dintre nuntaşi. Inclusiv cu domnişoarele de onoare. (Nu cred că avem o poză cum sunt cele la care salivam pe pinterest…)N-am mâncat nimic, nici apă n-am băut, la toaletă m-am dus cu prietena mea din copilărie şi dintotdeauna, am dansat şi când se servea mâncarea, am ratat emoţional primul dans cu soţul meu, vă povestesc eu ce şi cum, ăsta e articol de resemnare.

Că a trecut. Că simt nevoia să-mi plâng puţin de milă. Că am fost frumoasă şi fericită şi că ori trebuie să uit cumva repede, ori mai fac totul o dată, normal, numai cu acelaşi băiat.

10386374_737316402994735_3071902122693906473_n

—————

Revin cu un articol mai tehnic cu o cronică pentru viitoarele mirese. Poate vă interesează şi pe dumneavoastră. Niciodată nu ştii de unde sare iepurele.

foto

Articolul anterior

Ești stresată, Miruna?

Articolul următor

(De)machiatul miresei la nuntă

7 Comentarii

 1. Dea

  Lovely! Imi aduc aminte de nunta ta cu drag, si cu fiecare propozitie asternuta in acest articol. Ma bucur tare pentru tine… Si by the way, imi place poza de final 😛

  Te imbratisez!

 2. uite acuma pun credit foto 😉

 3. Felicitări, dragă Miruna. De-abia aștept detaliile. Indiferent ce nu ai făcut din lista aia pe care ne-o imaginăm toate, cred că e important că nicio listă nu mai contează când îl ai pe the one, nu? 🙂
  p.s. hai cu articolul tehnic, mă mărit la anu’
  Să vă fie bine, bine >:D<

 4. Vai, Simo, atâtea am uitat!!! Parcă nici nu mă mai interesa de nimic… am dansat foarte mult cu el, adică el a dansat foarte mult, neaşteptat de mult şi de treaz :))

  mai dorm şi mai visez puţin şi revin 🙂
  Spor la pregătiri!

 5. Dana

  Ne intereseaza detaliile tehnice 🙂

 6. Casa de piatra si multa fericire!
  Cat despre nunta, cred ca fiecare planificam cu grija fiecare minut, iar cand suntem acolo, suntem atat de fericite si entuziasmate, incat uitam aproape tot. Vrem doar sa fim spontane si cred ca asa e mai bine!

 7. A

  te citesc de mica, si in momentul asta i’m pretty sure your story is better than fairytales <3

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 80 queries in 0.138 s