Bloggeriţa, din Anglia #priNeamţ

Aşa m-a prezentat astăzi Toma: Ea e bloggeriţa, care a venit din Anglia. Eu eram. O cu totul altă blondă decât am lăsat ultima oară când am fost aici, acum parcă mulţi ani, deşi nu sunt decât vreo 2.

Probabil că pentru mine, evenimentul ăsta înseamnă mai mult decât pentru toţi ceilalţi participanţi la un loc, i-am zis astă-seară lui Toma, înainte să urcăm la somn. Zice că ştie şi că asta a şi vrut atunci când mi-a făcut invitaţia #priNeamt. Apropo, mulţumesc frumos, agenţiei Karpaten, pentru biletul de avion!

Vă scriu din ţară, unde am ajuns după o noapte nedormită decât spre dimineaţă în avion, după un răsărit superb deasupra Manchesterului şi după nişte iubiri zdravene împărţite între două codiţe de câte 3 ani fiecare.

Din păcate, am ratat conferinţa şi-mi pare chiar rău. Dar am mâncat o delicioasă ciorbă ţărănească la Miercurea Ciuc. Cred că mai mult îmi era dor de senzaţia de ciorbă decât de ea propriu-zis. M-au frapat încrâncenarea şi înjurăturile taximetristului care m-a rătăcit vreun ceas prin Bucureşti. Mi-a mers la suflet să revăd atâţia oameni care mă inspiră, abia aştept să vină dimineaţa ca să ne trezim. M-a impresionat hotelul în care stăm, Central Plaza din Piatra Neamţ are 4 stele adevărate, nu numai desenate la intrare. Adică, avem papuci de casă! Ceea ce nu e un obişnuit, veţi râde. Şi îndrăznesc să spun c-am fost la unele hoteluri mândre în viaţa asta blondă. Se vede că nu e făcut doar de ochii dătătorilor de stele, ci e o investiţie cu cap şi coadă, dar mai ales cu un conţinut.

Felicitări organizatorilor, am înţeles că a fost un real succes conferinţa. Sunt uimită de câtă deschidere au întâmpinat la nivel local, ba în seara asta ne-a vizitat şi primarul la cina festivă. E frumos ce se întâmplă aici, dar cel mai frumos e că iau şi eu parte. Ştiţi, astăzi sunt cum n-am crezut prea des că pot să fiu, plăcându-mi tot mai mult de cine pot să mai devin.

p.s. Mâine dimineaţă ne plimbăm prin Piatra. Dacă vedeţi o gaşcă mare de oameni care pot merge în timp ce STAU pe twitter, noi suntem, strigaţi un salut! Alte linkuri şi discursuri de bucurie, mâine. Adică astăzi, mai târziu.

 

*priNeamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Central Plaza Hotel, Petrom, Cosmote, Noroc și Autonom.

 

Articolul anterior

Stomatologii români, foarte apreciaţi de angajatorii britanici

Articolul următor

#priNeamt in poze

7 Comentarii

 1. Oh, daaa: “senzaţia de ciorba” – stiu ce zici.

  Sa petreceti timp fain de tot la Piatra si sa va plimbati mult. 🙂

 2. Foarte tare ! Salutari !

 3. Multumim, salutari si voua!

 4. cu ceva rezerve sa-ti mai placa si de ce poti deveni!
  duminica frumoasa, 🙂

 5. Pai asta e inclus in “cine”, nu? 🙂

 6. Abia asteptam pozele 😀

 7. Sandra

  asa de rau-mi pare ca n-am fost pe faza cand ai vizitat Piatra. Ti-as fi facut si eu din mana, zau c-asa! 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.379 s