Bloggeri cu suflet

Preiau leapşa cu mai multă onoare decât v-aţi imagina. Pentru cei care au deschis mai târziu televizorul, e vorba de un top 5 al bloggerilor de suflet. O scriu gândindu-mă la oameni, nu la blogurile lor. Şi nu ca să îi recomand, ci ca să îi mărturisesc.

1. Alexandru Negrea – înainte să-l cunosc şi îi citeam blogul, mi se părea cel mai profi blog. Era scris într-un ton atât de politicos, încât atunci când am dat mâna cu băiatul în pantaloni largi şi tenişi nu am făcut nici un fel de legătură cu el. Pe vremea aia, era buddha, iar în capul meu, tonul mega-manierat şi user-friendly de pe blog se asocia cu un costum la dungă şi cravată sugrumată bine.
Alex e bloggerul care a crezut în mine, înainte de a şti eu însămi că exist pe faţa blogosferei şi e cel care m-a promovat constant până în ziua de astăzi. E tipul pe care îl sun oricând să îl întreb: e ok să îi înjur pe ăştia? şi e cel care m-a învăţat că valoarea ţi-o dai singur, nu trebuie să aştepţi pe alţii să o facă. Da, e pe lista cu bloggerii mei de suflet şi asta nu datorită blogului său.

2. Andrei Roşca – prima dată i-am auzit numele la Olimpiadele Comunicării din 2008 şi habar nu aveam cine este. Apoi, m-a cucerit blogul lui. Cred că a fost primul om cu care m-am dus să vorbesc, fără nici cel mai tâmpit pretext (la premiera olimpiadelor). Doar să îi spun că îmi place de el sau o chestie de genul… Iar câteva luni mai târziu, povesteam de zor pe messenger. Iar într-un moment cheie al vieţii mele- mutarea la Bucureşti- Andrei a fost cel care mi-a spus: “O să-ţi placă la nebunie!” Şi mare dreptate a avut.

3. Hoinaru – multe lucruri bune se leagă de primăvara lui 2008! Tot la OC i-am cunoscut pe el şi pe Ligia, fără să ştiu că urma să mai auzim unii de alţii mai încolo. Alex hoinaru. Aşa îl am trecut în telefon. Blogul lui e ca o gură de aer curat, după siropoşenile mele blonde. Mă distrează de fiecare dată şi rar îmi vine să îl contrazic. E un tip superisteţ şi foarte talentat. E cel de la care am învăţat că şi visele noastre cresc odată cu noi. Fiindcă lui i s-a întâmplat: a crescut mai repede decât şi-ar fi imaginat, depăşind în viteză nivelul setat în visul iniţial. Bravo lui.

4. Nina – Nina e o tipă pe care aş invita-o la nunta mea (cu toate că mă mai gândesc, că poate nu e chiar aşa o bucurie… pentru mine să mă mărit şi pentru ea – să o invit :p glumesc). Nina mi se pare scoasă din tabloul perfect pictat, al unei familii moderne, din Bucureştiul mileniului 3. Cu toate că dacă te duci la ea, zici că nu eşti în capitală. Fiindcă ei au copii pe stradă şi curte cu terasă. Iar blogul are ceea ce altele cu mult mai mult trafic şi-ar dori: o comunitate. De fiecare dată când intru la ea, am senzaţia că ajung acasă la cineva. Iar comunitatea asta nu e numai în online. Sau doar mi se pare mie?

5. Adrian Ciubotaru – mai nou, a început lumea să mă întrebe cum e Ciubotaru ăsta. Şi m-am simţit ca atunci când cunoşti o vedetă, dai mâna cu ea şi nu te mai speli două zile. Ca să dai mâna cu toţi vecinii. Să vă spun, Ciubotaru ăsta e un tip bine orientat în viaţă, puţin dispus la compromisuri şi prea puţin vedetă. Îmi place mult că scrie cu esenţă şi că de multe ori am plecat de pe blogul lui cu câte un filmuleţ sau o idee de spus mai departe. Când un om e dispus să împărtăşească ceea ce el ştie e foarte mare lucru. Unii se duc la şcoli speciale şi nu primesc ce ar trebui pentru acasă.

Articolul anterior

Şi blondele gândesc în revista JOY

Articolul următor

Prima mie

9 Comentarii

 1. Atentie, urmeaza un comentariu de spammer: priceless.

  Trebuie neaparat sa preiau si eu leapsa asta. Si cred ca o sa incep tot cu Alex 😛 (gura sparta ce sunt!)

 2. 1.astept invitatia; 🙂

  2.asta cu “tabloul perfect pictat, al unei familii moderne…” m-a dat peste cap. Ma bucur ca transmitem starea asta.
  3. Comunitatea cu toane nu-i numai pe blog, ne intalnim de cate ori puteam offline. De exemplu maine avem sedinta. 😀
  4. Vreau si eu leapsa asta.
  5. Am zis multumesc?!

 3. Postul tau a fost azi cireasa de pe un tort tare bun. Parca a fost ziua mea 🙂

  Eu n-o sa uit o reactie pe care ai avut-o cand iti ziceam eu ce noroc m-a lovit si cand mi-ai zis tu senin “pai cum, doar atat? Asta e doar provizoriu, pana faci ceva si mai si, nu?”

 4. BOBY

  ai facut un gest, destul de rar intilnit, acela de a imbraca in cuvinte frumoase, citiva din bologgerii tai de suflet. Insa cel mai important, ai incitat. Cum ? Asa …poc!…din virful tastelor. Pe mine de ex., care n-am trecut de multe ori mai departe de blogul tau m-ai facut sa-mi doresc sa-i cunosc.Ori cum, punctul de plecare ramine… “copila blonda”.

 5. nina, bănuiam eu ceva…cu şedinţa :=)

  hoinaru, La mulţi ani atunci! Mă bucur că am făcut şi eu parte din tort.

  Boby, ţi-i recomand pe toţi, după aceea alegi singură care-s pe sufletul tău. 🙂

 6. foarte frumos ai scris despre blogurile respective. Am trecut pe la fiecare in parte si le-am rasfoit blogurile si lucruri foarte interesante si oameni foarte devotati am gasit acolo.

 7. Nimic nu-mi aduce mai bine zâmbetul pe buze decât să aflu că cineva are încredere în mine. O pun şi pe Minxieee gură spartă la socoteală şi tocmai am aflat asta de două ori. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Miruna 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.157 s