Girls’ night out

Câtă curiozitate stârneşte asemenea eveniment în capul lui de băiet înamorat, ori de curând, ori dintotdeauna, ori de prea mult timp… de ea, the girl?

Unul cică a profitat să-şi facă şi el de cap cu băieţii, pe altul l-au apucat greţurile (o fi apelat la şantajul emoţional faţă de iubită?).. Eu m-am tot uitat… poate îl văd pe careva camuflat, în misiunea: spionaj. Dar am pierdut din vedere obiectivul, că prea m-am luat cu apa plată şi YMCA 🙂

Apropo, am fost în ceva club, la Retroparty. În afară de faptul că e prima dată vara asta când curg apele pe mine de la cât am ţopăit în ritmul muzicii, au ajuns să fie la Retroparty piese “de pe vremea noastră”. Ne-am amintit cum era atunci, cum se lipeau hainele de noi şi cum aşteptam duminicile de vacanţă în Chill.

Cum a fost şi ce s-a întâmplat, nu povestesc, că nu dau din casă 😉 Dar mi-a plăcut mult, şi mai vreau, SE AUUUUDEEEE???!?!?!?! Doar că vine momentul ăla jalnic în care sunt toţi beţi şi nici măcar să râzi de ei nu mai e fun. Şi atunci te aduni de pe ritm, îţi potoleşti picioarele şi îndrepţi paşii spre casă. Din nou am fost întrebată ce am băut. Răspuns: apă plată. Plictisitor, cred şi eu. Dar de vreme ce nici unul, din cei doi care m-au întrebat, nu m-a crezut, trebe’ că s-a văzut buna dispoziţie.

P.S. Tipului cu gel în freză şi lanţ de bicicletă suflat cu aur, la gât: băiete, ne pare rău, dar deocamdată, nu avem nici un post liber. Plus, nu întruneşti condiţiile necesare. Prea mult tupeu şi prea gros lanţ. Şi, sincer, nici atitudinea nu prea...

Articolul anterior

Pompe funebre non-stop :))

Articolul următor

Inspirational

9 Comentarii

 1. Dea

  Da se audeeeeeeeeeeee…atunci BIS sa fie :))

 2. si blogger meeting de august nu se mai face????

 3. “go girl” 🙂
  las` ca vii la Cluj si iti explic cum sta treaba din acest punct de vedere :))

 4. Ioi, Chill Out……… 🙂 eram si eu mai mica 🙂

 5. mai da cat de tinere sunteti de mergeati la chill out in “tinerete”. Ca pe vremea tineretii mele nici nu exista!!!!

 6. In fine eu nu mai merg in Cluburi cel putin in ro nai cu cine nijte tarani ..sau dive sau fufe sau cocalari …

 7. funny, opaaaa, guess who’s back! 🙂 da, asa e…

 8. Da i’m back da pe 12 plec iar de data asta mai spre orien asa (Turcia 🙂 ) asa ca iar scapati de mine

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.145 s