Un Crăciun de poveste, în poze – cum a fost la noi

Crăciun poze miruna ioani

Moș Crăciun a venit bogat-bogat, Tudor e încă mic-mic, dar am stins lumina, am aprins beculețele și am colindat la brad. Băiețelul meu a fost copleșit de atâta emoție nouă, pe care a gestionat-o exemplar, sunt foarte mândră de el! Iar, pentru noi, a fost ca o repetiție pentru următorul an.

Ce m-a impresionat e că a primit o mașinuță care i-a plăcut atât de mult, încât, când am plecat spre ceilalți bunici, a luat-o cu el în mână 🙂 Nu s-a mai întâmplat asta cu nicio jucărie până acum.

”crăciun fericit, miruna”

Aceste poze sunt făcute într-o ședință foto specială de Crăciun, cu Vadim Bondar la butoane. Aici e doar o mică parte, cam 10% din ce a fotografiat Vadim. Și vă spun cu mâna pe inimă că sunt cele mai frumoase poze ale noastre. Fiindcă prea puțin am ”pozat” și mai mult ne-am jucat cu ce era pe-acolo. E evident cât m-am bucurat să găsesc mașina de scris, nu? 🙂 Am simțit că asta este cea mai frumoasă poveste pe care aș putea-o scrie vreodată.

Pozele nu sunt la noi acasă, ci într-o casă decorată anume pentru ședințe foto. Sunt 3 camere întregi aranjate de Crăciun, cu sobe adevărate, cu uși vechi și înalte, cu geamuri de lemn, nu de termopan, cu jucării sculptate și un motan adevărat. Copiii au voie să se joace, părinții să se prostească, pisicile să toarcă nederanjate. O comoară ascunsă în București.

Ne-am simțit atât de bine, încât, la final, ne-am descălțat 🙂

Dacă vreți și dumneavoastră, decorul rămâne intact încă o vreme și în ianuarie, puteți să vorbiți cu Vadim să vă fotografieze și pe voi. Am tot văzut poze pe facebook zilele astea, ședințe foto de Crăciun, la panou. Sunt frumoase, că sunt oameni veseli care se iubesc în ele, dar nu vă supărați pe mine, ce poate face omul ăsta în locul ăla nu se compară cu un poster în loc de brad.

Durează un ceas, primiți în jur de 100 de poze editate profesional, costă 600 lei totul. Merită absolut, vă garantez, o să fiți mega-încântați. Sunt amintiri pe care le păstrați toată viața.

 

Articolul anterior

Un exercițiu pe care mă bate gândul să-l fac la masa de Crăciun

Articolul următor

E normal să vă certați de sărbători? 5 motive pentru care familia ta nu e cea mai îngrozitoare

23 Comentarii

  1. Pozele sunt tot atât de superbe ca şi personajele din ele. Crăciun fericit!

  2. mihaela

    Frumos, se vede ca v-ati distrat!

  3. Mihaela M

    Îmi plac foarte mult fotografii care nu te pun să stai în nu știu ce poziții și lasă totul să decurgă natural, se pare că Vadim este unul dintre ei. Minunate poze, dar mai minunați sunteți voi, oameni frumoși!

  4. Gabriela F.

    Crăciun fericit!!! Familia F ☺

  5. Elena

    Foarte frumoase pozele! Iti doresc sarbatori pline de iubire, caldura celor dragi si scantei de fericire!

  6. Ana

    Sunteti frumosi ☺. Si nu ma refer doar la aspectul fizic. Sarbatori fericite, draga Miruna!

  7. Mihaela

    Vi se citește fericirea pe chipuri. Frumoase fotografii. Amintiri de neuitat. Va doresc sa aveți un Crăciun asa cum va doriți!

  8. Andreea-Carmen Radu

    Ce frumoși sunteți! Crăciun Fericit!

  9. Anca

    Sunt superbisime pozele !!! Craciun fericit !

  10. Zina7

    Super faine pozele! Crăciun fericit !!!!

  11. Gabriela

    Foarte frumoși sunteți! Sărbători fericite!

  12. Asa poze frumoase n-am vazut niciodata si sunt frumoase pentru ca au viata in ele. O fi grozav fotograful, nu zic nu, este minunat decorat interiorul dar voi trei sunteti adevaratii artisti 🙂
    Sarbatori fericite!

  13. Foarte reusite pozele! Foarte frumos trio veselia! Bradul alb diafan m-a dat pe spate. 🙂

    Craciun fericit, familie frumoasa!

  14. Foarte frumosi sunteti, iar pozele si decorul, superbe. Sarbatori frumoase!

  15. Roxana

    Superb decorul!! iar familia voastra e minunata!!☺️

  16. Uuuuite ce broscut blondut si frumos aveti! 😍😍

  17. Onu Laura

    Sunteti superbi cu totii! Iar decorul este de poveste. Craciun fericit!

  18. Frumoase fotografii, Crăciun binecuvântat! ✨

  19. Claudia Macovei

    Se vede fericirea pe chipul vostru, o familie minunata! Sunt tare frumoase pozele, cred ca sedinta foto va fi cadoul meu pentru bebe si sot anul viitor 😊

  20. Veronica

    Crăciun fericit, Miruna! Si noi am vrut sa facem poze profesionale, dar toată luna decembrie era ocupată. O sa ma așteptăm până face copilul un an jumate și ne programăm atunci, ca să marcăm momentul

  21. Masina aia de scris te astepta pe tine. Intr-un fel mi-ar fi placut sa primesti un asa cadou, chiar daca numai una veche, decorativa.

    Un an nou mai bun, Miruna!

  22. Gabi

    Superb.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 178 queries in 0.194 s