Cinste taților de fete, care le duc la balet și cinste celor care le dau la karate

cinste taților de fete balet karate miruna ioani

Cinste taților de fete, care le cumpără rochii de prințesă. Și cinste taților de fete, care le cumpără bocanci de armată. Fiindcă e minunat să-i dai voie fiicei tale să fie cine îi place.

Cinste taților de fete, care își pun agrafe în păr. Și cinste taților de fete, care le iau cu ei la meci. Fiindcă nu poate fi nimic rău în a-i cunoaște lumea fetiței tale și a o invita pe ea s-o cunoască pe a ta.

Cinste taților de fete, care le învață să cânte la pian. Și cinste taților de fete, care le învață să bată tobe. Pentru că e supermișto să-ți înveți fetița oricare dintre acestea.

Cinste taților de fete, care le trimit în tabere de pictură. Și cinste taților de fete, care le înscriu la cercetașii patriei. Fiindcă e important să cultivi talentul copilului, indiferent de ce îți dorești tu pentru el.

Cinste taților de fete, care le invită la un restaurant a la carte. Și cinste taților de fete, care le duc la o shaorma cu de toate. Fiindcă ce contează mai mult decât unde iei masa este cu cine o împarți. (Și să nu stai cu ochii în tabletă, scuzați-mi intervenția.)

Cinste taților de fete ,care se lasă pictați cu sclipici pe pleoape. Și cinste celor care nu știu decât culorile principale. Fiindcă va veni o vreme, când ele vor fi recunoscătoare pentru efortul lor de a sta nemișcați jumătate de oră. Și de a face diferența dintre roz și magenta.

Cinste taților de fete, care știu cum le cheamă pe toate prietenele de la grădiniță. Și cinste celor care nu pun întrebări ca la poliție. Fiindcă e o limită foarte fină între interogatoriu și conectare. Mai ales în adolescență.

Cinste taților de fete, care le admiră când se machiază. Și cinste celor care nu fac mișto când ele poartă doar tricouri lăbărțate. Fiindcă imaginea de sine a unei copile e un bibelou care se poate sparge ușor din cuvinte.

Cinste taților de fete, care invită iubitul la bere și nu dau ora 9 de întoarcere acasă. Fiindcă încrederea în fiică e mai presus de orice pericol pe motocicletă.

Cinste taților de fete, care ascultă și cinste celor care nu dau sfaturi fără să le fi fost cerute. Fiindcă știu ce au crescut și, că ele au nevoie să trăiască singure anumite sentimente.

Cinste taților de fete, care nu se bagă când motociclistul nu salută. Și cinste taților de fete, care le țin în brațe după ce el pleacă și nu se mai întoarce. Fiindcă știu că ele n-au nevoie de lecții și morală, ci de două brațe deschise.

Cinste taților care dăruiesc flori mamelor de fete și bagă la spălat rufe. Cinste taților de fete, care aleg rochițe și asortează sandale. Și cinste taților de fete, care sunt atenți la mame, contribuie la cină și le ascultă fără să întrerupă.

Cinste taților care-și respectă soția, care sunt prezenți cu sufletul acasă.

Fiindcă știu că ei sunt primul model de bărbat la care se vor raporta fetele pe viață.

Articolul anterior

🖐🏼 Niciodată nu m-am urcat la volan după ce-am băut alcool. Nu merită riscul!

Articolul următor

Reciclăm

3 Comentarii

  1. Andreea

    Mi-au dat lacrimile.

  2. Camelia Rosu

    Eu am plâns! Și mi-am întins machiajul! Cum îl trimit soțului meu pe messenger?! Merci!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.534 s