O bunică norocoasă și un șofer Uber cinstit

sofer uber

-M-ai sunat, bunico? Eram la o conferință și nu am auzit.
Da, normal că mă sunase. Mai era și răcită cobză, 3 minute a tușit în telefon.
-Bine, hai că te sun eu mai târziu. Acum mă grăbesc.
Moment în care am simțit cum mă sfâșie privirea șoferului prin oglinda retrovizoare. O cam repezisem pe bunica la telefon.

5 minute mai târziu, am sunat-o la loc.
-E bine, să stai liniștită. Acum a ieșit din operație, s-a trezit, dar încă e pe terapie intensivă. Așa am primit sms, nimeni nu poate da detalii la telefon.

Și ne-am mai întins la povești preț de vreo trei semafoare. Ba și tusea i s-a dus bunicii, împreună cu o piatră de pe inimă. După ce-am închis, îmi zice șoferul de pe Uber, un tip la vreo patrujde ani:

-Domnișoară, prima dată când am auzit ce viteză i-ați dat bunicii la telefon, m-am gândit, ia uite, cum îți îngrijești nepoții, îi ștergi la fund și ei ajung să te repeadă așa! Apoi, când ați sunat-o la loc și am înțeles că așteptați amândouă vești de la spital, mi-a părut rău, domnișoară, că am gândit așa. Vedeți, cum se grăbesc oamenii să judece, deși nu cunosc întreaga poveste. Să mă iertați, domnișoară. Tare norocoasă bunică aveți.

#uberstories #truestory

foto via Shutterstock.com

Articolul anterior

Prin ce trece o blondă când schimbă 4 case în 5 ani (concurs)

Articolul următor

Mai întâi sunt mama lui cel mai mult, dar o să am timp să fiu și prietena ta câte un pic.

6 Comentarii

 1. Simo

  Hey, sper sa nu fie ceva grav, indiferent despre cine e vorba in discutie. Pe acelasi principiu de om cinstit, ieri am trecut prin centru sa luam niste must de la Festivalul Toamnei si ii zic omului cu parere de rau: ati prins vreme urata! Dar dumnealui raspunde: eh, doamna, lasati ca e bine, sanatosi sa fim, ca noi mereu suntem nemultumiti!

 2. Ioana

  Si de asta i-ai spus prima data ca te grabesti, voiai sa suni la spital ss te interesezi de starea omului, nu-i asa? Si imediat ai sunat-o inapoi cu vesti. Foarte tare din partea soferului ca a recunoscut!

  • Da, exact 🙂 dupa ce mi-a zis cu iertarea si etc, ma asteptam sa ma invite sa intru in vreo secta ceva. Dar nu, era doar superdragut.

 3. Denisa

  Bucura-te de bunica, timpul e din ce in ce mai scurt cu ea, din pacate. Nu am constientizat acest aspect decat cand am pierdut una dintre ele. Au trecut doi ani de atunci dar tot nu realizez pe deplin ca ea nu mai e si nu se va intoarce niciodata…avea dreptate soferul..dar stiu ca stii asta..
  Sii felicitari pt alegerea Uber, sper ca esti multimita de serviciile lor..

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.143 s