10 evenimente pe care nu vrei să le ratezi până pe 10 iunie

Știți cum uneori afli de anumite chestii faine DUPĂ ce ele s-au întâmplat? De îți vine să-ți dai cu pumnii în cap, cum tu, ăla care stai oricum ilegal de mult pe net, tocmai tu să nu fi știut că se întâmplă cutare sau cutare în orașul tău? Ca să evităm o situație de genul ăsta pentru weekend-ul ăsta și săptămâna care urmează, am strâns la un loc câteva evenimente care cred că v-ar plăcea, plus 3 evenimente importante pentru mine, o conferință, o demonstrație de spălat pe dinți un bebeluș și… ziua mea 🙂

1

teatrul excelsior

Începând din 26 mai și până pe 10 septembrie 2017, Teatrul EXCELSIOR vă invită  să vă petreceți Vacanța de Vară cu EXCELSIOR, în parcul Bazilescu din București.  Sâmbătă, de la ora 17.30, va avea loc deschiderea oficială. După care, în fiecare weekend, între orele 17.30 și 22.00, copiii, părinții și bunicii sunt   așteptați la spectacole de teatru și dans, concerte, numere de magie, proiecții de   filme  românești, ateliere de joacă și multe alte surprize! (programul evenimentelor e disponibil aici)

2

bookfest 2017

Toată lumea se laudă pe facebook că pleacă de la Bookfest cu multe comori. M-aș lăuda și eu cu așa ceva, dacă aș pleca de acolo cu o plasă plină cu timp ca să citesc tot ce am deja început și neînceput. Dar, în fine, pentru că sper că citiți și cărți, nu numai etichetele alimentelor pentru copii (Andreea Radu, se aude, da? :)), la Bookfest e un fel de raiul pe pământ.

Vedeți că tocmai ce a lansat Tily Niculae o carte numai bună de mâncat -la propriu și figurat. Iar pe lista lui Tudor se mai află și cartea Mihaelei Cosescu, Împreună până la capătul lumii.

3

festival de ciocolată

 

Nu e o recomandare, e doar ca să nu ziceți că nu v-am spus. Va fi cu produse inedite de inghetată și ciocolată de la artizani din țară și străinătate. Plus, diferite demonstrații, workshopuri și degustări, realizate pe durată târgului. Intrarea gratuită, copiii sunt bineveniți. Detalii aici.

4

Conferință despre diversificare și autodiversificare

Acuma-i atunci. Am emoții pentru marți, fiindcă urmează să gătim ceva pentru copii împreună, adică eu gătesc și lumea se uită. Tocmai pentru a demonstra că până și cele mai blonde mămici se pot descurca bine la butoanele din bucătărie. E o ocazie faină să ne cunoaștem, mi-ar face plăcere să veniți și să nu vă faceți că nu mă cunoașteți. Dați bună ziua, că așa-i frumos 🙂 Și ce-o să vă placă precis mai mult decât de mine sunt ceilalți speakeri: Crina Coliban (specialist in alăptare, diversificare și copii mofturoși), Ioana Grozea (blogger și mamă de 2 băieți), Magda Aldea (redactor @desprecopii.com) și dr Iuliana Calmac (medic primar pediatrie).

Participarea e gratuită, doar să vă înscrieți aici, fiindcă locurile sunt limitate. Pentru cei care nu sunt din București, puteți urmări în direct pe pagina de facebook Social Moms.

5

1 iunie

Noi ne vom petrece ziua de 1 iunie în parcul IOR, căci Radio Itsy Bitsy adună multe mame bloggerițe la un loc, unde fiecare face ce știe mai bine 🙂 Ghiciți ce o să fac eu? O demonstrație cum spălăm bebelușul pe dinți, să vedeți acolo circul de pe lume! Încep pe la 10.30. Vor fi multe chestii educative, practic avem asigurată distracția zilei dacă rămânem în București. Participarea e gratuită, programul complet îl găsiți la Cristina Oțel, pagina de facebook aici. Sper să țină vremea și bebelușii cu noi 🙂

6

festivalul opera copiilor

Opera Comică pentru Copii organizează a treia ediție a Festivalului “Opera Copiilor”, în cadrul căreia sunt programate numeroase evenimente în aer liber, pentru întreaga familie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Festivalul are loc în Parcul Herăstrău, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” și la Palatul Național al Copiilor. Ediția din acest an propune activități care se înscriu în patru concepte diferite: spectacole, joacă, distracție și educație. Participarea e gratuită (mai puțin la Gala din 3 iunie, la Teatrul de Vară -intrarea 10 lei), programul evenimentului e aici.

7

kids food festival

Un eveniment culinar dedicat copiilor, ca alternativă sănătoasă la mersul la fast-food. Plus, activități distractive pentru ei, că doar nu mâncarea este totul 🙂 Intrare liberă, detalii aici.

8

sexualitatea la copii

 • Ce trebuie să știe copilul și când, în funcție de dezvoltarea lor pe etape de vârstă ?
 • Identitatea sexuală, diferențele între sexe.
 • Autostimularea la copii mici.
 • Cum să răspundem la întrebările copiilor ?
 • Povești practice din viața reală.

Atelierul e recomandat părinților cu copii până în 6 ani și costă 80 lei/persoană sau 130 lei/cuplu. Detalii aici.

9

modern dad challenge

Tații încep să prindă glas, mă bucur mult să îi văd atât de implicați! Tema acestei ediții este Psihologia jocului tată-copil, discuția va fi moderată de Andrei Cismaru. Participarea e gratuită, înscrierile se fac aici.

10

fits 2017

În 9 iunie începe FITS 2017, eu voi fi acolo negreșit. Poate reușesc să și particip la câteva spectacole anul ăsta, că anul trecut eram nedespărțită de Broscuț. Dacă ajungeți, dați un semn, vă arăt unde se mănâncă înghețată bună în Sibiu 😉 Pagina oficială aici, facebook aici.

Iar pe 10 iunie e ziua mea, pe 11 a lui tata, deci mare sărbătoare la Sibiu! Nu îmi ziceți încă la mulți ani acum, că nu se pune, să vedem dacă-și mai amintește cineva în ziua cu pricina.

Weekend fain, lume!

Update:

Secom pregăteşte de 1 iunie un eveniment special dedicat întregii familii. Cinci ore de sport cu Radu Restivan, pentru ca părinţii şi copiii să facă mişcare împreună, să interacţioneze şi să aibă o experienţă pe care să-şi dorească să o repete acasă.

Articolul anterior

O fetiță de un an și jumătate are cancer la ficat. O ajutăm să fie operată?

Articolul următor

Epic: în avion, Meredith Grey îi închide gura unui pasager ofuscat că un copil plânge!

13 Comentarii

 1. Andreea D

  Nu vrei să faci niste evenimente și la Galați? 😊

  0
 2. Laura

  Fii atentă, e fain și Femei pe Mătăsari, adică poți merge cu copiii pe acolo deși postarea ta nu se referă doar la evenimente pentru copii. Se întâmplă în acest weekend.

  0
 3. Simo

  O sa urmaresc online sa vad blonda gatind 🙂 Luck!

  +1
 4. Eu marți vin special să te văd la cratiță! Glumesc, veneam oricum că are cine sta cu copiii. Ne vedem și marți și joi, de două ori în aceeași săptămână. Priceless! :)))

  +1
 5. Super-util! Mulțumim!

  +1
 6. Cand vad atatea evenimente faine adunate la un loc, mi ciuda ca nu-s mai aproape.

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 169 queries in 0.398 s