Televiziunile româneşti, după 5 luni

Evoluţia este una tristă, tristă, de 3 ori tristă. Pe la alţii habar n-am cum e, că nu consum TV din principiu. Evident, uneori se mai nimereşte blonda cu capu-n frigider taman în mijlocul dietei cu informaţii reduse. Cum se întâmplă acum, din cel mai odihnitor pat de pe planetă. Unde întâi se stinge televizorul şi apoi se închid ochii, întotdeauna în această ordine. Unde ocazional se mai aude “a-ca-săăăăăăă…” .

(Dacă ăştia, de miercuri până vineri ştiu tot, mi-e frică să-i întreb ce fac sâmbăta? Se odihnesc. :))) )

Până azi n-am apucat la telecomandă. Însă foarte ciudată e senzaţia de deja vu, care mă-ncearcă. În afara clonelor capatosiene, care nu trezesc nici un interes decât acela pentru combaterea cheliei, Bahmu e aceeaşi prinţesă războinică, iar Zăvo încă n-a răguşit. Parcă Vandici e mai brunetă şi Badea mai obosit. Apoi, sunt toate aceste personaje buzate şi oxigenate, care nu-mi trezesc absolut nici o curiozitate culturală: Irina, Vica. Drăguşanu a devenit o clasică-n viaţă. Se poate apuca de scris manuale. Cu o mică excepţie, am prins vreo 10 minute de interviu cu Eduard Novak, campionul nostru la paralimpice.

Dar, vai, deja mă uit de vreo jumătate de oră şi nimeni n-a zis nimic de Pepe. Încep să-mi fac griji… Da’ Măruţă mai prestează? Puneţi-mă la curent, că n-aş vrea să fiu acuzată de ignoranţă mondenă, să m-arate copiii cu degetul şi să râdă de mine.

foto

Articolul anterior

#priNeamt in poze

Articolul următor

Prea multe cabinete dentare dăunează grav sănătăţii

11 Comentarii

 1. Maruta e pe alta “frecventa”. El este printre Acces Direct si Drept la tinta. El doar pregateste barfele pentru cei cu emisiuni noaptea, cand pot scoate orice pe gura, sau doar scoate orice. La ora cand are emisiune, nu isi permite sa porneasca astfel de “subiecte hot”. El doar da apa la moara 😉
  Cat despre emisiunile despre care ai spus tu . . . pfffff. Nici nu are rost sa vorbesti despre ele. Aceleasi “dive”,aceleasi certuri, aceleasi subiecte . . .

 2. Eu nu mai am TV de zece ani, dar si cand ma duc la ai mei tot cu capul in laptopul meu stau. In rarele momente in care aterizez langa ai mei la televizor nu cred ca ne uitam la altceva in afara de Fashion TV. Asa am vazut inclusiv o rochie in forma de rechin. Nu glumesc, capul iesea din gura.

  PS – Habar n-am cine sunt personajele de care povestesti :))

 3. MADA

  Pepe are copil .. don`t ask :)))

 4. Chiar un superbarbat! Un copil in 5 luni, adta da record! :)))

 5. Eu nu mai deschid tv-ul de ani buni. Cu barfele ma pun la curent in autobuz. in drumul spre serviciu…si-napoi. Mi-e de ajuns. Chiar daca unele nume pe care le-aud imi sunt straine. Intuiesc eu cam despre ce fel de doamne e vorba.

 6. morbo

  doar meciuri. in rest, io prind 13(!) posturi unguresti. ar trebui sa ma apuc de invatat maghiara.

 7. Socrates

  Obositoare platitudinile astea. Mai bine ne povesteşti cum îţi merge viaţa sexuală.

 8. MADA

  mda :))) dar cica inca ofteaza dupa oana :)))

 9. Socrates, viata mea sexuala n-are cum sa concureze cu a lui Pepe. Dar ma flateaza ca ai putea crede asta.

 10. Eu zic ca ar trebuie sa renunte la faza cu stim tot de miecuri pana vineri, de parca sta creierul in pauza in restul zilelor, cam prea penibil…

 11. Pai eu cred ca le sta in loc tot timpul, nu numai in restul zilelor :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.304 s