Noutăţi scurte

Zilele astea sunt cu fundu-n sus. Nici ce visez nu mai îmi place. I’m having the longest bad-hair-week ever. Şi mi-ar plăcea să fiu singură pe lume. Vi s-a întâmplat vreodată?

În fine, am încercat să meşteresc ceva pe la minunatul blog, că toată lumea-şi trage straie de sărbătoare; blondele nu schimbă lookul radical (că ce ne-am face fără “blond”) , dar pe ici pe colo au mai dat cu click-ul. Nu mereu au nimerit lozul cel mare, că unele brizbrizuri din dreapta au dispărut iremediabil sub clickul idiot pe remove. Măcar s-a năcut pagina asta, unde am adunat tot ce mi s-a părut mai răsărit de-a lungul vremii. Dacă e ceva în plus rătăcit pe-acolo, daţi de veste, dacă e ceva care lipseşte, tot aşa. Dacă vreţi, faceţi voi toată treaba, eu vreau să intru într-o sobă şi să trag uşa după mine. (ca să nu mai vină nimeni, nicidecum n-am gânduri sinucigaşe. Pentru asta, trebuie curaj :p)

Dar ca să nu rămâneţi cu senzaţia că doar lucruri proaste se întâmplă, vreau să vă arăt un ceva isteţ pus la cale de Etherfast, swaMp şi Cabral: ceRecomand.ro. Uite cum blondele se piaptănă şi alţii pun online-ul la cale! Şi bravo lor, că nu s-au gândit rău. Şi aş recomanda eu să includă în proiect nu doar gadgeturi şi pensiuni, ci şi recomandări cu privire la mijloacele de atingerea geografică a destinaţiei. De genul, ce-mi recomanzi să aştept în staţie ca să ajung mai rapid şi eficient la Carrefour-Vitan, dacă sunt la Palatul Copiilor. Gen :p Daţi bice proiectului, noi suntem cu ochii pe voi! (la modul serios -o să o încerc şi pe asta- cred că ideea e super, chiar dacă am tot văzut poveşti pe seama obiectivităţii: uite-o/nu-i! n-are nici în clin nici în mânecă, atâta vreme cât forumurile sunt superhărţuite de vizitatori dornici şă ştie cum suflă aerul condiţionat în ceafă la etajul 5 de la Mamaia, o să fie succes, taică. În rest, să-şi roadă unghiile toţi duşmanii. Doar de Bobby îmi pare rău, adică, omul vă creşte la sân, vă hrăneşte cu toată cuno-ştiinţa lui şi acuma trădare pe faţă… nu mă aşteptam :p )

Bun, în aşteptarea vremurilor mai bune, mă întorc pe partea cealaltă. Somn uşor!

Later edit: vedeţi şi de concursul ăsta, cum poate produce blogul vostru 500 euro. Dintr-o lovitură!

Articolul anterior

Când n-ai ce zice, mai bine mănâncă

Articolul următor

Gândurile şi romanele mele

8 Comentarii

 1. O, dar sa fiu singur pe lume e una din vesnicele mele dorinte. Eu am o solutie cand am “bad hair day” si-ti dau si tie sfatul. Cand ai o zi proasta, tunde-l. Schimba-l, fa ceva diferit. Nu zic sa te faci cheala, ca poate-ti pieri gandirea de blonda, ca Samsonov.

  Si da, proiectul lor e interesant 🙂

 2. …si eu…:( si ascult doar mel de genul asteia: Sia – Soon We’ll Be Found.
  trece? sper sa treaca cat mai rpd.
  si posturile tale vechi nu ajuta…sunt despre dragoste, si despre copile naive care vor sa creada in ea 🙁 nu ajuta in momentele astea 🙁

 3. Ziua de luni e de vina Mirunico! Hia ca a trecut… Poate marti o sa fie mai buna! 😉

 4. Ahilosu, era să îţi propun să ne aliem pentru îndeplinirea dorinţei. dar m-am răzgândit.

  diana, nu prea eşti nici tu de ajutor. talk to the hand! :p

  artistule, aşa ziceam şi eu 😀

 5. i have a bad-hayr year!!! dar o sa treaca… toate trec
  si daca mancarea nu iti place, muzica nu-ti place si totul e prea gri stai linistita doua zile, stai in casa, reculegete… o sa treaca si o sa fie bine! >:D<

 6. Simona, de trei zile stau deja. Reţeta ta nu funcţionează. :p

 7. naty

  1. Fuga fuguta la un coafor!
  2. O vanatoare de promotii si reduceri
  dupa care te va incerca o oboseala placuta si atarni la un ceai (cu/de scortisoara)… si sa mi spui dupa cum te simti! 🙂

 8. Sa fiu singuru barbat pe lume e visu meu 🙂

  Despre initiativa lu Cabral hmm is cam multi in echipa aia 23 daca va produce bani prevad scandal 🙂

  Sper ca nu bagi si tu fulgi de nea idioti pe blog …

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 142 queries in 0.164 s