Beneficiile uleiului de ficat de cod cu omega-3 si Vitamina D la copii (p)

Calciul are un PR mult mai bun decât Omega 3, dar nu e singurul super erou din biologie. Aș vrea să reglăm asta, să restabilim ordinea firească în lume. Glumesc. Ce spun e că aș vrea să primească și acizii grași esențiali aplauzele pe care le merită.

Uleiul de ficat de cod nu sună yummy, dar aveți puțintică răbdare. Există motive importante și modalități de administrare variate, pe care să le accepte și cei mai mofturoși dintre copilași. Nu că aș avea doi, dar am fost și regina mofturoșilor când eram mică.

S-o luăm de la Adam și Eva

Continuare

Cum a fost cu copiii la Ensana Aquahouse în Bulgaria (5 stele, review foto și video)

Mare parte din acest articol am scris-o la întoarcerea spre casă. Doar că nu scrisul, ci selecția de poze e cel mai greu lucru într-un astfel de material. Ai de ales dintre sute de imagini, acum sunt și clipuri. Probabil n-am publicat atunci, ca să-l lucrez acum.Terape curată a fost! Să-mi revăd galeria de când am fost la mare în martie. Cine mai merge la mare în martie?! Noi! Și am resimțit bucuria copiilor de atunci, încântarea părinților și bunicilor. Lumina tihnei care strălucea peste un mic dejun făcut de alții și gustul cafelei care se odihnea în ceașcă.

Continuare

Responsabilitatea față de propria persoană

De asta-i bine să citești. Îți destupă mintea și iese putoarea cum ies bulele din apa minerală când îi desfaci capacul. Paf. Afară.

Continuare

Cu ce (nu) mă mai laud

mirunaÎntr-o miercuri seara s-au întâmplat toate. Oare așa sunt momentele-cheie, cele
definitorii ale vieții noastre? Cum reacționezi în clipa când se sincronizează o serie de ghinioane.

Continuare

Când mamele fac schimb de vieți- Sisterhood citybreak #2: Amsterdam, baby!

Nu între ele, ci cu tații copiilor lor. Timp de 4 zile 19 femei alături de mine au dormit, mâncat și respirat departe de casele lor.

Unii copii s-au îmbolnăvit, alții au făcut păduchi, cineva a fost mușcat, alții au avut petreceri, cadouri de cumpărat, de împachetat și de dăruit, au avut hăinuțe de îmbrăcat și dezbrăcat, prânzuri și cine de luat. Cei mai mulți, alături de tați.

Vestea bună e că toți s-au descurcat.

Vestea cealaltă e că

Continuare

Cum poți economisi bani: 12 de metode testate care funcționează cu o singură condiție, să fie aplicate(p)

Io-s ușor stresată că vine criza. Nu anul ăsta, ci următorul. Nu vreau să fie un articol alarmant, așa că sărim peste introducere și intrăm direct în subiectul importatissim.

Continuare

Pagina 1 din 632

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 112 queries in 0.169 s