Localuri child-friendly: Cucina di casa

13711575_10153554087515806_1995175265_o

Cucina di casa e un restaurant din Tineretului, pe care l-am descoperit cu drag acum vreo 7-8 ani când m-am mutat în București. Știu că pe vremea aia mâncam fără sare, iar acolo era un loc în care întotdeauna se putea adapta meniul pentru cerințele mele speciale. M-am simțit bine, așa că am revenit după atâția ani. I-am găsit renovați, măriți și la fel de amabili.

Tipul? Restaurant de cartier cu terasă, proaspăt renovat, la parter de bloc

Atmosfera?  Fără pretenții, un fel de smart-casual, să zic.

Lume multă? Terasa plină, dar noi ne-am așezat înăuntru, datorită aerului condiționat în perfectă stare de funcționare.

Personalul? Relaxat, nu prețios, nu fițos. Am avut impresia că îi știau pe cei mai mulți dintre clienți.

Facilități de schimbat bebelușul? Nu au.

Rampă pentru acces cărucior? Da!!!

Scaun pentru copii? Da.

Loc de joacă? Nu, dar am înțeles că se poate scrie pe pereți 😉

Meniu pentru copii? Nu, dar precis pot adapta ceva, la cerere.

Parcare? După noroc. Noi am mers pe jos, că e aproape de casă, nu știu să aibă parcare rezervată pentru clienți, dar sunt multe locuri în zonă. Dacă-s și libere sau ba, depinde.

Ce mi-a plăcut: Am primit limoanda casei cadou, după ce am întrebat dacă pot face poze pentru blog. Și un plus la capitolul pagină de facebook și site.

Ce nu mi-a plăcut:  Meniul, adică acea carte pe care o răsfoiești ca să alegi ce să comanzi. Nu se potrivește cu stilul restaurantului, e carte din aceea groasă și grea, zici că acolo a prins revoluția.

Verdict și-blondele-gândesc: place că e aproape de casă și m-aș descurca brici cu căruciorul și fără ajutor. Altfel, un local foarte drăguț, clar de mers dacă îți este foame, genul unde te simți important pentru ei ca și client. Nu e pentru seri romantice, nici vorbă, mai mult pentru o ieșire cu prietenii, la un suc. Fix când plecam noi, s-au așezat două cupluri cu 2 cărucioare 🙂

Aș zice cam 30% child-friendly.

(întâmplător, am aflat că am și o prietenă care vine aici destul de des, sper ca data viitoare să mă scoată și pe mine la o ciorbă și-o poveste)

Unde? Calea Văcărești 230, Sector 4, București, Tel: 0735 868 318.

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Despre tratamentele dentare în timpul sarcinii și alăptării, de la un medic dentist citire

Articolul următor

Drumurile noastre, toate!

7 Comentarii

  1. ECARULAN

    Sunt chiar interesante oferte de pe pagina de facebook pe care le au din cand in cand.

  2. ECARULAN

    Nu 🙂 acum am aflat de la tine – m-am uitat pe pagina de facebook la anunturile mai vechi si mi s-a parut interesant – stiu sa-mi atraga clienti. Poate fac un drum cand ajung in Bucuresti 😉 mersi pentru informatii!

  3. cristina

    Si rampa pare chiar bine facuta. 🙂

  4. cat de repede aduce ciorba? Ca asta e criteriul nostru… deseori ne ducem de foame, nu sa stam laun pahar de vorba 1-2 ore linistiti, pana ne gatesc felul comandat. Nnunu, s-o terminat asta de cand am copchil 😀

    • nu am așteptat mult, însă bărbatu-meu comandase papanași și ăia erau făcuți pe loc, cred. Altfel, ciorbele/supele mă gândesc că sunt gata făcute și nu ar trebui să dureze mult.

      • De aia comand ciorbe, de aia intrebai de ciorba… 😀 – asta e etalonul la mine de rapiditate.
        Papanasii la restaurante se fac relativ repede, compozitia o fac pt cateva ore si o tin in firigider, si doar prajesc pe loc (10-15min). Servirea rapida depinde practic din timpii cand chelnerul vine la masa, ce duce comanda la bucatarie (unele restaurante au tablete), de cat de incarcat e bucatarul si daca poate prelua comanda imediat, cand termina iar apare chelnerul sa transporte etc.

        Si daca e cineva sa ne zica reteta de papanasi sa iasa fix exact ca la restaurant… 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.395 s