Steve Jobs

Mereu am ştiut că drumul este mai important decât destinaţia. Şi “connecting some dots” dintr-o carte care mi-a luminat azi mintea şi clipul acesta, trag concluzia că a te afla în mişcare pe drum contează poate cel mai mult. Însă ce cale prezintă garanţii şi certitudini, în afară de cea căreia îi ştii Povestea? Deznodământul. Destinaţia.

Când vi se recomandă un film bun, doriţi să îi aflaţi şi acţiunea? – Nici eu. “Nu îmi spune ce se întâmplă!” Pentru că oricât de bun ar fi, astfel şi-ar pierde din farmec. Iar eu, din interes. Fiindcă farmecul constă în experienţa propriu-zisă. În cale.

Stay hungry, stay foolish!

p.s. dacă ştie careva de vreo subtitrare şi-mi zice şi mie, îşi face pomană cu o blondă neajutorată :p (aş vrea să îi arăt şi mamei)

via Andrei (să aibă oare legătură cu ultimul tău post şi cu opţiunea “help to enable”? -just 2 dots I’ve connected 😉 Are you reading my mind??? )

Articolul anterior

Love alarm for ladies

Articolul următor

Am îmbătrânit?

13 Comentarii

 1. ascanioro

  Sincer nu cred sa ai sanse sa gasesti subtitrarea pe undeva dar pe http://www.scribd.com/doc/1313/Steve-Jobss-Commencement-Speech-at-Stanford gasesti discursul scris dar in engleza.

 2. sunt pe transfagarasan si am vazut adresa siteukuh+pe o masina cu numar de sibiu. am intrat de pe telefon si ma straduiesc sa comentez. mi.a placut referirea la drum si destinatie! fix pe filmul meu! nu am inteles dace e ‘din’ steve jobs sau din tine. Daca e ta scrie.mi.

 3. Cristian, e a mea. si pe filmul meu. drum bun. No surfin’ and drivin’;)

 4. Oai, merci mult Aris. Daca nu, am gasit un programel care ma lasa pe mine sa editey o subtitrare. Si aveam de gand s-o fac si pe asta. Doar mama merita, nu? 🙂

 5. Mortyse

  Daca nu arde, azi-maine iti trimit eu traducerea…

 6. Cu traducerea filmuletului poate te ajuta asta:
  http://www.transyoutube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA

  Nu e traducere pt. romana inca dar o poti adauga tu.

 7. translator, ms frumos, am primit deja traducerea pe mail 🙂

 8. ionut

  Salut.Imi poate trimite si mie traducerea daca exista pana la urma?tot pt mama o vreau:)

 9. Ionut, imi pare foarte rau, dar nu o mai am de atunci… 🙁

 10. ionut

  si mie imi pare tare rau.multumesc oricum:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.482 s