Dacă nu noi, atunci cine?

Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.
Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat. Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?
Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.


Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.


Personal, am dat de textul ăsta pe blogul lui cabral.
Iar dincolo de pasiunea nesătulă pentru vinurile fine (sau ordinare, cei care mă cunosc ştiu că sting orice prind), firimiturile de patriotism latent m-au determinat să răspund cum m-am priceput mai bine.
Am scris despre Muzeul Satului din Sibiu pe http://www.romania-curata.ro/ . Şi, să ştiţi că m-am hotărât greu ce subiect să aleg. Normal, Sibiul câştigă întotdeauna 😀

Nu dau leapşa mai departe, întrucât nu sprijin consumul de alcool sub nici o formă. Îl vreau pe tot pentru mine :p
Dar care aveţi o idee care încape în peisaj, scrieţi cu curaj. Dacă nu acum, atunci când?

Articolul anterior

Să taci din gură. Dar să taci din gând?

Articolul următor

Sissi, Kaiserin von Osterreich

1 Comentariu

  1. Silviu

    Tara e frumoasa…nasol ca e locuita ….si asta strica peisajul…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 116 queries in 0.151 s