Lumea parfumurilor, mai frumoasă decât gura oamenilor

Uneori mă întreb oare ce fericiri mai mari decât a mea există şi pe unde se ascund de mine. Ce parfumuri mai grozave decât prea dulcile de pe oglinda-mi şi care case se mândresc cu ele. Oare ce ciocolate fine s-au mai inventat departe de papilele mele preacurioase. Şi ce apusuri mai frumoase decât cel de la fereastra mea. Sau ce case mai călduroase decât pereţii alei mele. Adesea mă gândesc că fiecare e necăjit în felul lui, dar nu pot să nu fiu curioasă şi în câte feluri respiră fericit.

Vedeţi, în ziua de astăzi ne facem tot mai mari, că de întinerit nu-ntinereşte nimeni. Decât cu sufletul şi mintea. Dacă la 3 ani bucuriile sunt din oficiu, la către 30 sunt o responsabilitate.

Viaţa mea e un rollercoaster scăpat de sub control. Şi, dac-aş fi acum în Bucureşti, m-aş urca la volanul maşinii mele, de care mi-e un dor de om nebun, aş da volumul muzicii mele la maxim şi-aş zăbovi la fiecare semafor. Apoi m-aş duce la Madeleine să iubesc parfumuri şi să respir putere. (Ştiţi, că am mai scris ceva aici.) Deşi chiar fără parfumuri, adesea mă regăsesc din mizerie, când mă gândesc la ea. Iar Madeleine ştiu că are şi un loc în care m-ar putea repara. Nu, nu vorbesc de inima mea, ci de noul “MADISON absolute beauty” din Dorobanţi. E nou deschis şi e probabil cel mai creativ concept de beauty salon din România, căci reuneste parfumerie, culoare, cosmetică de lux şi salon de tratament într-un singur spaţiu exclusivist. De fapt, la cât şi pe unde a umblat Madeleine (şi o spun în cel mai şic şi ortodox sens), am încredere că face concurenţă altor Madison-wannabe-uri din Europa (şi SUA, Madeleine?). Există unul şi-n Ungaria, tot al ei, bineînţeles. Dacă nu ştiţi despre ce vorbesc, aflaţi urgent pe Calea Dorobanţi 152.

Iar după tot răsfăţul ăsta, m-aş duce să mă joc. Ştiu pe cineva de vreo 3 ani, căreia i-ar face foarte mare plăcere.

Dar na, eu mâine tot la cabinet mă duc. Dumneavoastră unde mergeţi?

Pentru doritoarele de absolute beauty, marca Madison, iată ce puteţi găsi acolo (mă refer la linii de produse, că de Madeleine nu dai aşa uşor :p ):

skincare

  • Cellcosmet Switzerland
  • Sepai Skincare Technology
  • Beauty by Clinica Ivo Pitanguy

color:

  • By Terry
  • Jane Iredale mineral cosmetics
  • Kjaer Weis
  • Deborah Lippmann nail collection

perfume:

  • Editions de Parfums Frederic Malle
  • Six Scents
  • Agonist
  • Eight&Bob
  • MariaLux

haircare: David Mallett

men’s grooming: Taylor of Old Bond Street

home: Baobab collection, Acqua di Stresa, Koju, Renoma

Articolul anterior

Ajutând pe-ai altora părinţi

Articolul următor

Cum e la cabinet

6 Comentarii

  1. Arunc și eu o privire peste parfumuri și peste ce dau? 1872 for Men:

    Pure Perfume 30ml
    Price: 1200 €

    Ieftin ca braga 🙂 Tare mă întreb câți din cititorii acestui blog și-l permit.

  2. Dragă Cristian, dacă te-ai fi documentat puţin, ai fă ştiut că Clive Christian are cel mai scump parfum din lume per ml.
    Pe acesta îl folosesc Elton John, Katie Holmes, Victoria Beckham. Faptul că există şi în România ar trebui să ne bucure.

    Eu însămi folosesc parfumuri de nişă, iar pe cititorii mei vreau să îi trimit în cele mai frumoase locuri, chiar dacă nu cumpără, măcar să ştie că există şi alte fericiri decât ale lor.

  3. Madeleine

    Cristian, te trage ata si mouse-ul la scumpeturi.:) Nu stiu de ce ai nimerit si te-ai si oprit taman la cea mai scumpa casa de parfumuri din lume.

    Pentru tineret si pentru orice buzunar, Madison este locul unde vei gasi orice, cu conditia sa fie calitate, inainte de orice.

    Considera-te provocat!:)

  4. Departe de mine gândul că magazinul (distribuitorul) ar fi responsabil de prețul cu pricina. Mă amuza pur și simplu faptul că primul parfum de care am dat, s-a nimerit să coste atât de mult.

    Faptul că există și în România mă bucură întrucât înseamnă încă un contributor la bugetul statului 🙂

    Foarte bine că-ți informezi cititorii despre ce e posibil/disponibil.

  5. Madeleine, numai tu mă înțelegi. Toate celelalte ființe din viața mea mă fac zgârcit 🙂 Există totuși o atracție pentru produsele de calitate chit că cel mai adesea costă destul de mult.

    Aș spune „challenge accepted”, dar n-am tangențe cu parfumurile. Mi-aduc în schimb aminte că odată m-am interesat de unul cu scorțișoară și spre surprinderea mea și a celorlalți, mirosea mai degrabă a tămâie.

  6. Am “simtit” miros de parfum prin monitor, atat de frumos ai descris.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.185 s