La vânătoarea de comori. Recomand!

Astăzi a fost cu piraţi, domniţe, centru vechi al Bucureştiului şi mulţi bloggeri alergând bezmetici printre oameni. Ne-am jucat de-a piraţii vreo 2 ore pe ceas, că întârzierile se penalizau. A fost una dintre cele mai faine experienţe de când mi-a dus mama jucăriile în pod!
Urmează să se lanseze continuarea seriei Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi (personal sunt un fan al lui Depp şi cred că el însuşi e comoara din film, dar asta e subiectivitate blondă…), aşa că fetele de la Rogalski şi cei de la lifeafterwork.ro au găsit pretext să ne cheme afară la joacă. Să vedeţi cum a fost: 6 echipe, fiecare cu un căpitan, Bobby, Costin, Marius Matache (aka Make), Piticu, eu şi echipa filmetari (de unde nu cunosc pe nimeni). Cu mine au mers Pyuric, Alex Negrea, Adi Ciubotaru şi hoinaru.

Cum a fost. Cum ar zice Pyuric, mrrrrr! Foarte, dar foarte foaaaaaarte fain. La început, am primit cu toţii nişte sarcini de îndeplinit, ghicitori de dezlegat, indicii de descoperit, oameni de răpit, etc. Trebuia apelat şi la creativitate, nimic nu era bătut în cuie, ceea ce a fost şi mai provocator. La sfârşit, toţi ne-am distrat, iar noi am câştigat. Am găsit fântâna cu apă vie. Care era un butoi cu rom, pe care hoi l-a luat acasă. A fost mişto că în final a existat un podium, nu au fost toţi învingători, pe sistemul premiilor de consolare. Ca puncte, noi am strâns cele mai multe, dar nu cred că despre asta a fost vorba.

 

Facts:

  • Echipa noastră se numea “Nebărbieriţii”. Inclusiv femeile, blonde şi brunete. La noi, nu facem discriminare!
  • Piratul a zis că ne-a ginit din prima. Am fost echipa care a răspuns corect la cele mai multe întrebări şi singurii care nu au deschis biletul (pe care ni l-a dat el să-l ducem domniţei, cu specificaţia DE A NU NE UITA CE SCRIE).
  • Una din probe era să convingem un taximetrist să ne spună o legendă horror. Al nostru ne-a spus o poveste adevărată pentru care ce credeţi că i-am dat? Doar “bună ziua”. Cu ce era povestea? (Trimiteţi copiii la culcare!) Cu un client care şi-a uitat la el în taxi o plasă cu un picior de om.
  • I-am compus domniţei versuri şi am avut noroc la zaruri (şase-şase, eşti nebun?!), chiar dacă –ulterior am aflat că– erau măsluite. Dovadă că norocul copilei nu se împiedică de mânării!
  • Altă probă era să găsim pe cineva cu un tatuaj în formă de sirenă sau ancoră şi să ne tragem în chip. Noi am mituit un prunc de pe stradă (un copilaş care păzea parcarea, ştiţi genul), i-am desenat o ancoră cu pixul şi ne-am pozat. La final, după ce i-am mulţumit, eu i-am mai zis “Ai grijă!”, prilej de înalt amuzament pentru coechipierii mei. Cică: ăla stă pe străzi, printre maşini toată ziua şi tu îi zici să aibă grijă! :)) Dar …era atât de mic!

Dacă aş fi manager de ceva, dacă aş avea mulţi prieteni şi bani, m-aş duce în fiecare weekend la aşa o treabă. Săptămâna viitoare mă duc la film. Mr Depp, pregăteşte-te, venim!

Mulţumesc organizatorilor, echipei şi sfântului Bulan. Şi…Aveţi grijă! 😉

Articolul anterior

Dreptul de a şterge comentarii

Articolul următor

Cel care mă va fi iubit întotdeauna aşa: acum

10 Comentarii

  1. O experienta faina si unica pana acum in blogosfera:D…Chiar ne-am distrat si m-am distrat atat cat am putut…venind la jumatatea drumului… Si DA, rom este bautura vierii. Cainii san bernard obisnuiau sa poarte la gat un butoias cu ROM..pentru cei rataciti in zapada…

  2. Și eu care intrasem pe acest articol crezând că vorbești despre pirateria online 🙂 Hai, te rog, un pic de seriozitate!

  3. Am avut de luat interviuri oamenilor pe stradă. Ştii care-i concluzia? Că în România nu există piraţi! Cred că aici intră şi online-ul… :))

  4. theo

    Felicitari! … era de asteptat ca echipa ta sa castige … doar avea in componenta ei “minunea blonda” 🙂 … pentru mine e clar ca echipele adverse au avut un handicap insurmontabil din start … 🙂 ALLES GUTTE!

  5. theo, să ştii că toată lumea s-a descurcat bine. Fiecare a fost creativ şi ne-a făcut să râdem la final, când s-au prezentat pozele, rezultatele şi filmuleţele. Doar că nouă ne-au ieşit punctele… 🙂 tu eşti drăguţ. dar exagerat. Am avut adversari pe măsură. Ceea ce ne face şi mai grozavi! 🙂
    Meritul meu e că am ştiut construi echipa. Că am dat cu zarurile şi am desenat copilul 🙂

  6. emy

    Pare super interesant ce ati facut voi aici;)) m-as fi dorit sa vad si eu aventura voastra:p

  7. theOne

    piratii din bucuresti;))ingenioasa treaba si amuzanta si pentru voi si pentru cei care au privit

  8. theOne, nu-mi spune că ne-ai văzut!!! :))

  9. morbo

    la furat!

  10. octi

    am vazut si eu piratii din caraibe, fain rau

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.480 s