Samsung mă trimite la Londra

Era într-o vineri seara, când multele planuri pentru după-amiaza respectivă s-au spulberat pe rând şi am ajuns să mă petrec pe net, într-un mod pe care nici pensionarii nu l-ar fi invidiat. Dar înainte să apuc a mă plânge de soartă, primesc mailul Ligiei, care mi-a răsărit soarele pe seara aia, oricât de tâmpit ar suna ce am scris. Dar, la ce bucurie îmi făcuse, până şi verbele intranzitive capătă sens.

Era fix ziua în care blondele mă întâmpinaseră cu mia de abonaţi, iar invitaţia la Londra venea ca un premiu pentru fericitul eveniment. Mai ţineţi minte campania Samsung Pink Ribbon/More than talk de anul trecut? Mie îmi va fi cu siguranţă greu să o uit pe doamna Antoaneta cu povestea ei, care m-a impresionat până până… Şi atunci, ca şi acum, campania îşi propune să tragă nişte semnale de alarmă şi să trimită femeile la control. Suntem în luna prevenţiei cancerului la sân, astfel încât e cel mai bun moment să luăm atitudine. Şi e floare la ureche, fiindcă informaţia vine spre noi.

Ce fac la Londra? Merg la evenimentul anual de strângere de fonduri, care va fi foarte classy. Sper să reuşesc să “uit” pretextul care m-a dus acolo; că aproape mă simt şi prost că mă bucur să plec. Adică, mai bine am fi trăit într-o lume fără cancere şi eu m-aş fi dus ca turist prin Marea Britanie.

Vreau să vă spun că pentru mine ca blogger, această invitaţie înseamnă mai mult decât m-ar fi putut plăti cineva vreodată pentru un articol pe blog. Fiindcă înseamnă o experienţă, iar experienţele nu pot fi traduse în cifre. Iar pentru mine ca om, această invitaţie înseamnă o bucată de timp, împachetată frumos şi primită cadou.

Şi  închei seara asta cu gând de bucurie. Ce bine că în secolul vitezei, când timpul e la mare căutare, există oameni care îl pot face cadou. Şi alţi oameni care să-l primească!

p.s. De data asta fac şi poze, promit! Şi mă las de aventuri cu avioanele. Vă ţin la curent.

Articolul anterior

Apreciez non-educaţia

Articolul următor

Live blogging, de la Londra

6 Comentarii

  1. Felicitari si asteptam informatii:)

  2. ma bucur pentru tine,felicitari!
    poze,poze..stii ,nu?

  3. Valeriu

    Felicitări multe multe. 😀
    Ești un spiriduș tare norocos, iar noi și mai norocoși să te putem citi.
    Într-adevar este o experiență, unică, dar nici tu nu ești tocmai banală, așa că vă potriviți pană la confuzie :))
    Așteptăm să ne scrii cum a fost pe acolo și ce ți-a placut mai mult.

  4. boby

    cancerul de sin este una dintre cele mai perfide boli.Descoperirea in faza incipienta, este eseniala in vindecarea ei.Da CANCERUL se poate VINDECA 100%.Trebuie vorbit despre acest flagel, care omoara anual mii de femei.Femeile sunt prea pudice, prea delasatoare, prea preocupate ca sotul nu o sa le mai iubeasca, daca li se taie un sin.PREJUDECATI.Felicitari pentru invitatie. Inca odata se adevereste ca, orice fapta buna nu ramine fara rasplata cuvenita.

  5. super! neaparat sa ne pui poze!
    felicitarile mele, u deserve it and even more >:D<

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.439 s