Prima mea experienţă Deko

Tocmai m-am întors de la show-ul din seara asta, din club A. Unde trupa Deko a prestat în faţa unui public numeros şi foarte comunicativ. Cu scop caritabil.

Un calcul simplu (am pile la organizatori :p ) mi-a arătat că au fost vreo 270 de persoane. Vă zic, eu am stat undeva cocoţată, atât de multă lume era. Şi am râs cu lacrimi şi dureri de fălci. E prima dată când văd trupa Deko live. Iar lângă noi acolo, era un grup de oameni care aveau hohotele atât de molipsitoare, încât  îi puteai bănui că sunt plătiţi să râdă fain. Mie mi-a plăcut mult, l-am băgat pe Teo în feedreader, l-aş fi luat şi acasă, pe toţi trei, de fapt, că şi-aşa n-am televizor :p Glumesc, chiar mi-au plăcut băieţii. Cred că au rezonat cu o parte a Clujului meu, a vieţii de acolo, a perioadei Ziarul Studenţesc, pregătirea pentru OC… multe. Mai ales că azi am primit două telefoane care m-au superbucurat, din zona acelor vremuri 🙂

În fine, seara asta a dovedit încă o dată că teoria aia cu naturaleţea care cucereşte inimi (asta e afirmaţie, nu declaraţie :p ) şi descreţeşte frunţi e omnivalabilă. Închei solemn, felicitând organizatorii şi prietenii lor ( hoinaru, Simona şi Luci ), şi vesel, cu o glumă marca Teo (parcă):

Eu nu cred că toţi oamenii sunt proşti. Da’ sunt destui.

Subscriu. Noapte bună!

Articolul anterior

Short Reminder

Articolul următor

Ce cadouri sa NU facem (II)

10 Comentarii

  1. daa, data viitoare promit sa vin si eu 😛 azi am preferat sa ma duc la filmarile ultimei editii a Cronicii pe anul asta, doar pentru ca n-aveam cu cine sa vin la Club A si presimteam ca o sa fie full ..

  2. Olix, omg, doar eu am zis că merg! na, de acum ne facem gaşcă de consumat standup, că mie tare îmi place să râd. Şi te punem responsabil cu organizatul. Că eu mereu sunt prea zăpăcită ca să te poţi baza pe mine.
    La semnalul tău, standup! 🙂

  3. sa ma treceti pe lista.. Sunt fan standup….De 2 luni am ascultat tot ce inseamna standup pe internet

  4. ma bucur ca ti-a placut! 🙂

  5. Ce imi place in Bucuresti ..
    – sunt intalniri la care pot participa bloggeri (MULTI). si uite asa poti intra in legaturi/ comunitati si poti lega prietenii mai repede
    – de ex in brasov: .. nimic. nu am auzit niciun blogger sa zica: ba .. x concert. eu merg. veniti ?

  6. Trupa Deko rulleaza simplu the best

    Ce vacanta mare ce obositii de la Dibertis ce rahatu ala de stand up de la HBO astia is prea tari …respect sa o tina tot asa ei si cu mondenii cam singurii care fac entertainment de calitate ..

  7. sorin, nuuu, tre sa fii standup-virgin ca sa aiba mai mult farmec :p

    Simona, congrats!

    Powerpuff, mda, intalnirile astea se intampla. si sunt oameni foarte misto care participa. da’ nimic nu te impiedica sa formezi comunitatea si in brasov. ideea e ca ai nevoie de un pretext sa dai intalnire. ca asa ne-am strans si noi la sibiu, dar ne-am cunoscut si atat. prea putin constructiv. trebuie pretextul ala. biliard, bowling, patinoar, orice. activitate sa fie. ca povestile sunt incluse in pret :p
    U can do it, ca esti tanar si frumos 😀

    funny, eu nu mai fusesem, doar auzisem de ei si mai vazusem cate ceva online. Divertis erau singurii comici mai de calitate cand eram eu mica si ma mai uitam la TV. Intre timp…m-am cam deconectat.

  8. era sa scriu canta fain astia de la deko :))

    ce inseamna sa ramai blocat (tocmai am uploadat pe net niste lectii de bongo)

    cu teo care ti-a placut si tie mult o sa pun in zilele urmatoare pe blog niste secvente dintr-o prelegere a lui pe Public Speaking..

    A fost delicios…tinand cont ca este si fost campion la debate

  9. Mie nu imi plac deloc show-urile Deko dar bineinteles, gusturile nu se discuta, fiecare cu ce ii place. Sarbatori Fericite !

  10. foarte tari tipii i-am ascultat si eu de cateva ori

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 146 queries in 0.159 s